2777
2789
بپرس عزیزم 

دختر من از پارسال زبانکده رفته و مجموعه کتاب های فونیکس رو تموم کرده الان باید ترم بعدی فرست فرند رو میخوند که به دلیل بعد مسافت میخوام جابجاش کنم الان نزدیک خودمون ی زبانکده بردم تعیین سطح هم گرفتن میگن بیگ فان 2 میخواستم ببینم چجور کتابی هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمم 7.5 ساله هست تازه کلاس اول رو تموم کرده خودش رو میتونه کامل معرفی کنه رنگ مورد علاقه اش میوه مورد علاقه اش رو میتونه بگه حروف رو کاملا بلده روخوانی انگلیسی هم میتونه انجام بده براحتی یک استوری رو میخونه 

دخترمم 7.5 ساله هست تازه کلاس اول رو تموم کرده خودش رو میتونه کامل معرفی کنه رنگ مورد علاقه اش میوه ...

عزیزمم سطحش ماشاالله بالاست فونیکس هم از سطحش پایین تره

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

میگم نکنه سطحی انداخته باشن که پایین باشه چون می بینم کارتون های زبان اصلی رو که نگاه میکنه متوجه می ...

عزیزم من از یک دبیر خیلی عالی که همکارم هستن و واقعا عالی هستن پرسیدم آنلاین بشن ببینن بهتون میگن ولی به نظر من که براش کمه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

عزیزم من از یک دبیر خیلی عالی که همکارم هستن و واقعا عالی هستن پرسیدم آنلاین بشن ببینن بهتون میگن ول ...

ممنون عزیزم لطف میکنی اگر یکم پایین تر باشه باز مشکلی نیست و پایه قوی میکنه اما نگرانم که خیلی پایین انداخته باشن