2777
2789
عنوان

پودر برای افزایش وزن

5776 بازدید | 42 پست

سلام 

بچه‌ها یکی یه شیرخشک یا پودر پروتئین بهم معرفی کنه که چاق کننده باشه 

اگه قرص ویتامینی میشناسید هم که چاق کنه ممنون میشم معرفی کنید

قرص و پودر گیاهی عطاری‌هارو میترسم استفاده کنم

اونی که‌تو میخای همون مال عطاری هاس دیگه 

ولی خب مولتی ویتامین و زینک پلاس یا شربت راسیپ برای اشتها‌هم‌خوبه 

و هم یه معجونی هست بهت میگم بخور چاق میشی 

شیرمحلی+یه قاشق سویق+یه قاشق ارده کنجد+ یه قاشق جوانه گندم+یه قاشق شیر خشک+دوقاشق شیره انگور یا سه شیره

یه ساعت بعد هروعده غذایی میتونی بر اساس توانایی مالیت بهش چیزی اضاف یا کم کنی 

ول لااقلش اینه که هیچ ضرری برات نداره

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
اونی که‌تو میخای همون مال عطاری هاس دیگه  ولی خب مولتی ویتامین و زینک پلاس یا شربت راسیپ برای ...

ممنونم عزیز دلم 

حتما استفاده میکنم‌

من مشکلم اینه اصلا اشتها ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من خیلی لاغر بودم در حد اینکه همه به مادرم میگفتن یچیژ بده بخوره این اخر میمیره ...

جونم برات بگه تنها راهی که نتیجه گرفتم .

ژله درست کن با بستنی یا همون ژله خالی

نصف شب بیدارشو بخور 

روز نه ها .

شب ساعت 3اینا زنگ بزار بخور بعدش بخپاب.

اصلا فعالیت نداشته باش بعدش .

یعنی قشنگ پر میشی چاق میشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7670046/بیتا-و-راهکارهایی-برای-چاق-شدن

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

عزیزدلم من آشنا دارم تو داروخونه بهم اینو معرفی کرده برم بگیرم اشتها رو چن برابر میکنه 

لایک کن عکسشو پیدا کنم برات

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

من بد چاق میشم همه جام لاغره به جز شکمم، سر همین ترجیح میدم لاغر باشم الانم دوباره شکم زدم باید یه مدت مراعات کنم که اوکی شم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
ممنونم عزیز دلم  حتما استفاده میکنم‌ من مشکلم اینه اصلا اشتها ندارم

منم مثل خودت بودم 

حدود ۱۵ کیلو اضافه کردم 

تنها راهش هم‌اینه‌که با زور بخوری 

من کالری شماری هم کردم اینجوری مطمئنی که وزنت بالا میره 

روزی ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ کالری بیشتر از نیاز روزانه ات مصرف کنی ماهی ۶،۵ کیلو افزایش داری

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
ببین من خیلی لاغر بودم در حد اینکه همه به مادرم میگفتن یچیژ بده بخوره این اخر میمیره ... جونم برات ...

منم خیلیییییی لاغرم اصلا اعتماد به نفس ندارم دیگه 

چقدر خوب نشنیده بودم یعنی نصفه شب بخورم و بخوابم ؟ 

حتما اینم انجام میدم 

منم مثل خودت بودم  حدود ۱۵ کیلو اضافه کردم  تنها راهش هم‌اینه‌که با زور بخوری  من ...

منم کالری شماری کردم خوب جواب داد اما هرچی وزنم بالاتر میرفت کالری بیشتری باید میگرفتم دیگه نتونستم خیلییییی زیاد بود