سلام خانمای گل....من دوتا بچه دارم با فاصله سنی دوسال...پسرم اوایل خوب بود رفتارش خیلی اذیتم نمیکرد...ن منو ن بچه رو...الان دوماهی هست ب شدت پرخاشگر شده...خیلی عصبی شده....همش جیغ میزنع ..گریه میکنه...خواهرشو میزنه....میگه دوستتون ندارم....مدام قصه میگم براش جایزه میخرم...تشویق میکنم بازی میکنم باهاش...مدام محبت...اما انگار داره نتیجه عکس میده و پرخاشگر تر شده...تورو خدااا خانما بیایین کمک ....خسته شدم..چیه هر چی چرته رو پر بازدید میکنید...اینجور مسائل مهم رو کسی نظر نمیده... پیشاپیش بابت نظر های خوبتون ممنونم...فدای همتون..قربون محبتتون
برام ۱ساعتو بیس مین حرف زد ببین گفت بچتو جایی دعوانکن ببرش بالا احترام بزارن بهش کسی گفت بچت بی ادبه لوسه پوزخند بزن محل نده کسیم اجازه نمیده به خودش بی احترامی کنه به بچت گفت جلوی خود بچه از تربیتش حرف نزنید گفت بچه زیر ۷سال نمیدونه تربیت یعنی چی گفت شماو پدرش خدای بچه هستید سعی کن باهاش مفید ۲۰مین بازی کنی خودتو مثه بچه ها بکن بلند بخند بلند هورا بکش باهاش قشنگ باکیفیت بازی کن واژه های بدو حذف کن ک بچه الگو برداری میگنه اون وقت میبینی خودتم اروم شدی خودتم خوشحالی گفت ازالان حق انتخاب بهش بده ببرش سرکمدش هرچی دوس دارع انتخاب کنه مستقل بشه دوس ندارع حایی کسیو بوس کنه اصلا زورش نکن خوشحال باش چون مستقل شده اگ خاست بچه ایو بزنه اصلا واکنش بدنشون نده اروم یرو پیششون مثلا بگو وای ببین این مثلا اوا چقد عروسکش قشنگه تاکید کرد با بچه ای ک فاصله سنیش بیشتر از یکونیم دوساله بازی نکنه اگه گفت توجنعی دیدید ک بچع بزرگتر بود بازیو گروهی کن که خودتم بازی کنی