2777
2789

بچس دیگه دوره ای داره براخودش برامن برعکسه کوچیکه خیلی فضول شده کوچیکه میفته بجون بزرگ .

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لطفا اگه میتونی منم راهنمایی کن من سه تا بچه پشت سرهم دارم بچه های آرومی هستن بزرگه شش سالشه ...

خیلی در این مورد علمی ندارم 

اما باهاشون در این رابطه صحبت کن که اگه کسی بهشون زور گفت باید از خودشون دفاع کنن 

ممکنه یبار که داشته از حق خودش دفاع میکرده توسط پدر مادرش یا حتی فامیل منع شده که کارش اشتباهه و این تو ذهن کودک حک شده

بهشون هویت مستقل بده از خودشون تو داستانا یه قهرمان بساز که بدونن ارزشمندن

شاید فیلمی چیزی دیده یا محبت زیادی به خواهرش دارین  اگه دخترتون کوچیکه بعضی وقتا دعوای الکی بک ...

دعوا ک خب میکنم کار اشتباهی بکنه...اخیرا هم بشدت هر چی ک می‌دونه غلطه و قبلا انجام نمی‌داد و داره انجام میده

خدایا شکرت..
میبزم حتما...اره دقیقا...بچه بزرگ دختر باشه انکار مشکلات کمتره

نه؛ کمتر نیست!

من همون دختر بزرگه‌ام!

دخترها کمتر پرخاشگری نشون میدن و تو خودشون میریزن و برای همین والدین و اطرافیان فکر میکنند که اولی دختر باشه بهتره!

ولی پسرها پرخاشگری میکنند و تو خودشون نمیریزند...

دخترها فقط نشون نمیدن نارصایتی‌شون رو و در واقع قربانی میشن... ولی پسرها کاسه و کوزه رو بهم میریزند تا والدین به یک تدبیری فکر کنند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه؛ کمتر نیست! من همون دختر بزرگه‌ام! دخترها کمتر پرخاشگری نشون میدن و تو خودشون میریزن و برای همی ...

وای تاحالا اینجوری فکر نکرده بودم ..اره درست میگین...همینه...واقعا احسنت...ممنونم ازتون ...کتابی معرفی کنید ک بخونم در این رابطه...اگر میشناسید ...ممنونم

خدایا شکرت..
اخ من قربونت برم ....مرسی عزیزدلم...بسیار عالی بود...چشم حتما ...من هم باید پس تغییر بدم خودمو...

خدا خیرت بده انتقادپدیری و دنبال راه حل هستی واقعا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خدا خیرت بده انتقادپدیری و دنبال راه حل هستی واقعا

عزیزم برای حل مشکلم تاپیک زدم و واقعا واقعا کمک خواستم...برای چی باید رفتاری ک میدونم غلطه رو روش پافشاری کنم؟بازم تشکر 

خدایا شکرت..
افرین همیشه در این مسائل بروز باشید یه مادر باسواد واقعا ارزشمنده 

حیف که مادر نیستم...

دعوا ک خب میکنم کار اشتباهی بکنه...اخیرا هم بشدت هر چی ک می‌دونه غلطه و قبلا انجام نمی‌داد و داره ان ...

البته بچه ها سه تا شش سال خیلی لج‌باز میشن.

حتما باید به روانشناس مجرب و نه الکی، مراجعه کنی

وای تاحالا اینجوری فکر نکرده بودم ..اره درست میگین...همینه...واقعا احسنت...ممنونم ازتون ...کتابی معر ...

بله...بسوزه پدر تجربه... من چهل سالمه... ولی درد اون دوران در من هست...

نه کتابی سراغ ندارم.