2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم گفت واستون پتو بالشت و لحاف اضافه میارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 95 پست
🤔 یعنی واسه زندگی خودش بکار نمیبره؟  شاید بهتر باشه اول بفکر آرامش و ثبات  یه زندگی بدون ...

نمی‌دونم 

فقط برام دعا کنید مغزم به کل الان  خاموشه 

شبتون بخیر انشاالله نینی به سلامتی به دنیا بیاد و قدمش خیر باشه براتون 

شبتون بخیر 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

یک سال  البته ۸ماه هم خونه ی مادرشوهرم زندگی کردم که واقعا فاجعه بود

وحشتناکه منم ۹ ماهی اونجا بودم انگار زندانم کرده بود

هروقتم میخواستم برم خونه مامان بابام دعوا راه مینداخت

😑ولی خب در نهایت این خودمم که جلوش وایستادم و چقدر صبوری کردم تا پسرشم شناختش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا باید کسی باشه حتی شبا که کمک حالتون باشه،فک کردی بعد زایمان قبراق و سرحال خودت بهش میرسی،نه جا ...

ترجیح میدم کمک حالم مادرم باشه

نه مادرشوهرم که به زن حامله زعفرون میده بعد میندازه گردن اینکه من این چیزارو بلد نیستم 😑 بله انقدر ازش بی تجربگی دیدم که نمیتونم بچمو پیشش تنها بذارم 

شاید مشکل از منه که عادت کردم همه کارامو خودم انجام بدم و زیر بار منتی نباشم 😁 واقعا هم واسم لذت بخ ...

منم همینجورم 

تو هیچی از کسی کمک نمیگیرم حتی اگر بمیرم 😂

گفتم شاید زبون نداشته باشی 😁

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

واقعا باید کسی باشه حتی شبا که کمک حالتون باشه،فک کردی بعد زایمان قبراق و سرحال خودت بهش میرسی،نه جا ...

بستگی داره به شخص 

من و همسرم وقتی بیمار میشیم ترجیح میدیم یا خودمون همه ی کارا رو کنیم یا پرستار بگیریم اما اعضای خانواده نیان کمک و خودمون هم نریم 

اونا از خداشونه بیان کمک . اما ما ترجیح میدیم روابطمون کاملا رسمی بمونه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بشکنه دستش چطور گذاشتی عزت نفست زیر سوال بره

به حدی موهامو کنده بود با دستاش 

بخدا قسم به جان پدرو مادرم قسم میخوام دنیا نباشه جونشون رو قسم بخورم 

وقتی خونه اجاره کردیم تمام همسایه هام که منو نمی‌شناختن  گویا با هم که صحبت میکردن میگفتند این دختره کچله مو های ریخته 

الان که منو میشناسند بهم گفتند من جریان رو توضیح دادم 

تازه موهام در اومد رشد کرد 

این زن بی وجدان هم هر روز خدا خونه ی ما بود الان هم که دیشب با پرویی اومد من تازه چند روز پیش تصادف هم کردم نباید زیاد کار کنم 

کلی ظرف و بهم ریختگی خونه 

اینجا گذاشت و رفت

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید