2777
2789
عنوان

عاشق کجای خونتونین من عاشق حیاطمونم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 90 پست
اسی صاحبخونه راضیه ک از درختاش میخورید؟

اره...همون اول بهش گقتیم.گفت نوش جونتون.من نیازم نمیشه خب.حتی براش فرستادم...گفت چرا زحمت کشیدی.. برگ گل خشک‌کردم..با چند کیلو‌میوه فرستادم ..خوشش اومد..

سرشار از انرژی مثبته انقد حالم خوب میشه اونجا حتی همسرمم اینجوریهاشپزخونه سردم خیلی شیکتر و قشنگ و ا ...

واقعا چرا بعضی جاها اینجوریه..‌من هروقت خونه جاریم میرم..همین حسو دارم هرچند اونام‌مستاجرن همش جابجا میشن..اما همیشه همین حسو داره..انقدر ک دوست دارم تواشپزخونش بشینم دوست ندارم برم تو پذیراییش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا بعضی جاها اینجوریه..‌من هروقت خونه جاریم میرم..همین حسو دارم هرچند اونام‌مستاجرن همش جابجا ...

چه جالب

شاید دلیلش عشقی باشه که‌ما ادما به اون نقطه میدیم

مثلا من عاشق اشپزیم و تمیزکاری اشپزخونه ام با عش توش‌میشینم‌کار میکنم غذا و‌دسرهای خوشمزه‌میپزم

شاید جاریتونم اینجوریه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالبشاید دلیلش عشقی باشه که‌ما ادما به اون نقطه میدیممثلا من عاشق اشپزیم و تمیزکاری اشپزخونه ام ب ...

اره دسپختش محشره...خیلیم به وسایل اشپزخونه علاقه داره..همش درحال خریده..درحالی ک من ولی اشپزخونه خلوت دوست دارم.همه چیز توکابینتاس

اره دسپختش محشره...خیلیم به وسایل اشپزخونه علاقه داره..همش درحال خریده..درحالی ک من ولی اشپزخونه خلو ...

منم از شلوغی‌بدم میاد

همهههه چی رو گذاشتم تو کابینت اینجوری ارامش‌میگیرم و ذهنم اروم‌میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مث خودم پیدا شد😃

من وقتی از ماه عسل برگشتم دیدم مامانم و‌مادرشوهرم وسایل برقیم رو‌گذاشتن روی اوپن من چند روز بعد جمعشون کردم

هنوز بعد ۱۰سال میگم چحور من اون چند روز اون اوضاع رو‌تحمل‌ کردم 

من حتی اسکاچ و مایع رو میذارم تو‌کابینت خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من وقتی از ماه عسل برگشتم دیدم مامانم و‌مادرشوهرم وسایل برقیم رو‌گذاشتن روی اوپن من چند روز بعد جمعش ...

خلوت حس خوبیه ن؟

من البته چون دایم پتی سینکم بچه کوچیک دارم دیگه نمیتونم اونا رو بزترم تو کابینت😅وگرنه حتما میزاشتم