2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم گفت واستون پتو بالشت و لحاف اضافه میارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 95 پست
بعضی ها عادت دارن کاسه داغتر از آش میشن .وقتی پسرشون جواب نداده باید تا ته خط را خوند.خودتو ناراحت ن ...

عزیزم یکی دو نفرم حرف منو درک کنن برام کافیه

ممنون عزیزم آره واقعا کاش بخوابم ولی این دسشویی رفتنا و درد لگنی نمیذاره 

هر روز میاد تو خونه ی من و باعث ضعف اعصابم شده 

عزیزم دعا میکنم خدا بهت صبر و تحملشو بده😘 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا  با همه ی وجودم دوستش دارم  ولی مادرش داره منو نابود می‌کنه  نیستی تو زندگیم ب ...

عزیزم واست دعا میکنم به آرامش برسی و سیاست رفتار باهاشون رو یاد بگیری فقط اینجوری میتونی زندگی تو کنترل کنی

با توجه به شرایط روحی و جسمیت اگه میتونی حتما پیش روانشناس برو که خیلی کمکت میکنه😍 واسه زندگیتم راهکار میده

عزیزانی که الان اینجا  پست های منو دیدید 

خواهش می کنم برای من دعا کنید 

اول از همه  شر مادر شوهرم به خودش برگرده 

و دیگه تو زندگیم دخالت نکنه و آرامش از دست رفتم رو دوباره به دست بیارم 

و بعدشم اینکه 

یک نی نی سالم خدا به من و شوهرم هدیه کنه 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

حالا شما چرا میخوای منو بخوری 😁 

اگه خوردنی بود همون اول میخوردمت😉😂😂

ولی گناه داره بزار بیاد

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
عزیزم واست دعا میکنم به آرامش برسی و سیاست رفتار باهاشون رو یاد بگیری فقط اینجوری میتونی زندگی تو کن ...

متاسفانه من دیگه به روانشناس  اعتمادی ندارم 

شوهر خودم   روانشناسی مشاوره ی بالینی خونده 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

در خونه ی من به روی کسی بسته نیست  خدا هم از نیت ها آگاهه

نمیگم که بستس درخونت اونم لابد دوس داره بیاد پیشتون پیش نوش 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
متاسفانه من دیگه به روانشناس  اعتمادی ندارم  شوهر خودم   روانشناسی مشاوره ...

🤔 یعنی واسه زندگی خودش بکار نمیبره؟ 

شاید بهتر باشه اول بفکر آرامش و ثبات  یه زندگی بدون دخالت باشید

بعد بچه

فکر نکن با وجود بچه از دستش راحت میشی که نه تازه شروع میشه