2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم گفت واستون پتو بالشت و لحاف اضافه میارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 95 پست
اگه میخوای منو اینطوری بدجنس فرض کنی اشکالی نداره (: خدا که خبر داره چقدر اذیتم کردن قبلا که الان از ...

من اصلا همچین قصدی نداشتم.احساسمو از خوندن توضیحاتتون نوشتم.من که از گذشته ی رابطه تون خبر نداشتم نظرمو راجع به همین چند خطی که نوشتین گفتم.به هرحال اگه ناراحت شدین معذرت میخوام.امیدوارم زایمان خوبی داشته باشین و روزهای شاد و ارومی داشته باشین کنار فرزندتون.

مادرشوهر منم حدود ۲۰ روز اول اومد کمک

مامانم هم بود

اولش اوضاع خوب بود .چون واقعا نیاز به کمک داشتیم و اونم خداییش کمک میکرد.ولی کم کم دیدم داره دوبه هم زنی‌میکنه

تو بچه داری دخالت میکنه در حالی که خیلی بی تجربه هست.مدام غیبت من و مامانم رو به شوهرم میکرد

یعنی کاری کرد که اثرش هنوز بعد از دو سال هست

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی به مشاورمم گفتم گفت خودتو واسه مهمونای همیشگی آماده کن و به روی مهمونا نیار🤐 آخه منم ...

مشاورا فقط همینو بلدن بگن . جز این چیزی بلد نیستن کوتاه بیا سکوت کن حساس نباش و ... 

آره راست میگی  چیزی نمیشه گفت خودشون باید رعایت داشته باشن  بجای کمک واست دردسر نسازن

آره دقیقا وگرنه چیزی بگی هم اعصاب خودت و شوهرت خراب میشه هم با مادرشوهر پدرشوهرت رابطت بهم میخوره ناراحتی پیش میاد

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤