2777
2789
عنوان

روتین پوست چرب معرفی کنین و تجرمه مو درمورد جوش بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 111 پست

ژل شستشوی صورت :راکوتن یا فاربن پوست چرب نیتروژنا هم زیاد شنیدم ک خوبع 

تونر: پوست چرب ویتالیر یا فاربن 

ابرسان: ابرسان پوست چرب ویتالیر چون بصورت فلوییدی باعث جوش نمیشع یا راکوتن (آبی رنگه)

Aha:اوردینری خارجیه من دارم از برند ناندل استفاده میکنم aha+ویتامین سی بنظرم برای لکه های جوش خوب بوده 

ضدآفتاب:حتما فلوییدی استفاده کن مثل مای پیکسل یا الارو

میتونی یه ضدجوش ملایم هم تو روتینت اضافه کنی مثل ضدجوش ملایم اورین

تمام

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل شستشوی صورت :راکوتن یا فاربن پوست چرب نیتروژنا هم زیاد شنیدم ک خوبع  تونر: پوست چرب ویتالیر ...

عزیزم میشه یه روتین خوب و قیمت مناسب هم به من بگی

پوستم چرب و تیره ست

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیزم میشه یه روتین خوب و قیمت مناسب هم به من بگی پوستم چرب و تیره ست

عزیزم مستعد جوش هستی یا نه؟

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
عزیزم چ ضد افتابی میزنی من هرچی میزنم جوش میزنم الانم از ترس قیمتا جرعت نمیکنم بخرم می ترسم بازم بد ...

ضد آفتاب فلوییدی مای عالی و قیمت مناسب

کاهایی که مستعد جوشیم فقط باید ضدافتاب فلوییدی یعنی بر پایه آب بخریم 

عزیزم مستعد جوش هستی یا نه؟

نه خدارو شکر جوش ندارم ولی مثلا وقتی صورتمو وکس کنم چند تا جوش سرسفید میزنم و دو روزه میره خودش

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭