2777
2789
عنوان

روتین پوست چرب معرفی کنین و تجرمه مو درمورد جوش بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این دارو های دکتر من آزاد میتونم بخرم؟

آزاد نخر حتما برو دکتر تا دکتر تشخیص بده مشکل جوشات از چیه ممکنه مشکل داخلی داشته باشی ..سر خود عصن مصرف نکن چون قرصشم ضرر داره و تو دوران بارداری یا اقدام ب بارداری عصن مناسب نیس

عزیزم چ ضد افتابی میزنی من هرچی میزنم جوش میزنم الانم از ترس قیمتا جرعت نمیکنم بخرم می ترسم بازم بد ...

من ساین اسکین میزنم مخصوص پوست چرب میخای عکسشو میزارم

نه خدارو شکر جوش ندارم ولی مثلا وقتی صورتمو وکس کنم چند تا جوش سرسفید میزنم و دو روزه میره خودش

خب خیلی هم عالی این روتین رو مرتبا انجام بده

ژل شستشوی صورت…ژل پوست چرب فاربن۷۵ ژل پوست چرب راکوتن ۸۷ خوبن 

تونر(اختیاری اما چون گفتی پوستم تیرس این تونر خاصیت روشن کنندگی دارع)تونر ضدلک ویتالیر۸۸

آبرسان… آبرسان ساین اسکین.۷۵ ،آبرسان لایسل پوست چرب،آبرسان ژیناژن،آبرسان راکوتن گزینه های عالی هستن هر کدوم رو پیدا کردی بخر

ضد آفتاب…اگه میخای سبک باشه فلوییدی انتخاب کن مثل الارو،مای ،پیکسل

اگه برات مهم نیس بافتش ،ساین اسکین پوست چرب،درماتیپیک،چلنج،وکلا گزینه زباد داری برا ضدافتاب خوباشو من بهت گفتم 

اگه میخای پوستت روشن بشه از سرم ویتامین سی استفاده کن مثل پریم 

ترتیب روتین هم برات مینویسم

صبح :شوینده، تونر،ابرسان ،صد آفتاب 

شب ؛شوینده ،تونر،سرم ویتامین سی،(من شبا معمولا ابرسان نمیزنم ولی میتونی بزنی)

تمام موفق باشی گلم

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
اها ممنون عزیزم خودت استفاده میکنی

اره عزبزم منم هر چی زدم جوش زدم این عالیه 

یا اینو بخر یا فلوییدی پیکسل ،ساین اسکین هم برا من باعث جوش شد 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
تنر همین برند بریلی استفاده کردم ... ویتامین سی از برند بالانس

بریلی مال کجاست عزیزم 

عزیزم پیکسل قیمتش چنده

۱۴۰اینا حدودا اما من مای رو خریدم ۸۵اینا از دیجی کالا و راضییم ازش 

خب خیلی هم عالی این روتین رو مرتبا انجام بده ژل شستشوی صورت…ژل پوست چرب فاربن۷۵ ژل پوست چرب راکوتن ...

خیییلی ممنونم گلم

فقط تونر و هرروز بزنم؟آخه یکیشو شنیده بودم هفته ای دوبار حالا نمیدونم تونر بود یا آبرسان

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بریلی مال کجاست عزیزم 

ساخت چینه..من محصولات برند بریلی از روسو شاپ میگیرم..ولی چون طول میکشه تا سفارشم برسه میخام از داروخونه بگیرم برا همین روتین خاستم معرفی کنین ..وگرنه همون بریلی برامن خیلی خوب جواب داد

من ساین اسکین میزنم مخصوص پوست چرب میخای عکسشو میزارم

بافت ساین اسکین برا من سنگین بود یه حالت چربی میاورد رو پوستم البته اکثر متخصصای پوست تجویزش میکنن برا پوست چرب