2777
2789

یه دختر خیلی خوب هست 

ولی مرده و سن بالا 

کارش عالیه 

فعلا باردار نیستم 

گفته یه سری دارو اینا مصرف کنم اسید فولیک و غیره 

خودش هم سزارین مو می‌کنه 

ولی من با دختر آقا راحت نیستم 😑😑😑

همسرم گفت نه این عالیه 

این برو 

یه عالمه باهام حرف زد راضی شدم 😐.ولی راضی نیستم 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حساسی نرو پیشش

مگه کم دکتر هستن یه دکتر خوب دیگه پیدا کن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یزد هستین ؟؟

معمولا دکترای زنان اقا خیلی کم هستن و قدیمی

یا تهرانن یا یزد 

و واقعا حرفه ایی هستن تو کارشون

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

هرجور خودت راحتی

اگر راحت نیستی یه دکتر دیگه پیدا کن ولی خوب باشه چون مسئولیتش دیگه با خودت میشه و بد دربیاد شوهرت شاکی میشه   

من هم دکترم اقا بودن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
یزد هستین ؟؟معمولا دکترای زنان اقا خیلی کم هستن و قدیمییا تهرانن یا یزد و واقعا حرفه ایی هستن تو کار ...

نه یزد نیستیم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
هرجور خودت راحتیاگر راحت نیستی یه دکتر دیگه پیدا کن ولی خوب باشه چون مسئولیتش دیگه با خودت میشه و بد ...

نه دیگه پیش همون آقا میرم🥴

میترسم یه طوری بشه یا بگن نه حتما طبیعی 🥴🥴