بچها برام روتین پوست چرب بگین که واقعا جواب بده..منم براتون تجربه خلاص شدن از شر جوشام میگم تا شاید بدردتون بخوره..من چن ماه پیش پوستم شرو کرد به جوش زدن وقبلنم خیلی پوستم خوب بود خیلی رو مخم رفته بودن جوشا..اینم بگم که قبلا من روتین نداشتم و هیچی به پوستم نمیرسیدم..خلاصه رفتم دکتر و برام قرص داکسی سیلین نوشت با پماد آزلائیک اسید ویه کرم ساختنی و من اینارو رعایت میکردم ..در همون موقه که داروهای دکتر مصرف میکردم برا خودم یه روتین هم گرفتم شامل شوینده مخصوص پوست چرب و تونر و آبرسان و مرطوب کننده و همچنین سرم دیتامین سی که خیلی تاثیر گذاره و لک پوست از بین میبره و پوست سفید میکنه.م همچنین ژل تی سی ام که واقعا برا صورتم معجزه کرد خیلییی خوب بود قشنگ رد جوشارو تو مدت دو هفته از بین برد..بچها من برا تبلیغ نمیگم حتی میخاین عکس پوستمو میزارم من فقط برا کمک به بعضیاتون ک از شر جوشاتون راحت بشین میگم چون واقعا جوش خیلی اعتماد ب نفسو میاره پایین و خیلی رو زیبایی تاثیر داره...و بچها من هفته ای دوبار پوستمو پاکسازی هم میکردم به این صورت که اول شوینده میزدم بعدش پوستمو بخار میدادم .. تو دستگاه بخارتون چای سبز و بابونه و اویشن بریزین از هرکدوم یه قاشق چای خوری..بعدش ماسک حنای بیرنگ با ماست کم چرب میزدم که خیلی پوستو خنک میکنه و ضد جوشه..بعدشم تونر بزنین بعدشم سرم ضد جوش اگر دارین و بعدش ابرسان و بعدش حتما حتما مرطوب کننده ..ببینین مرطوب کننده خیلی مهمه عصلا ازش غافل نشین نگین پوستم چربه نمیزنم که کاملا اشتباهه...بچها ضد آفتاب هم بزنین تو افتاب هر دوساعت یکبار..من با این روشا خیلی نتیجه گرفتم گفتم تجربه مو بگم براتون..اگه سوالی داشتین در خدمتم