2777
2789
عنوان

روتین پوست چرب معرفی کنین و تجرمه مو درمورد جوش بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 3931 بازدید | 111 پست
چشم بزودی خبرت میکنم

روشن عزیزم

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی رنگ عزیزم..رنگی بخری یعنی به پوستت خیانت کردی چون کرم پودر میزنن توضد افتاب قشنگ مضرش میکنن برا پ ...

خب اره راست میگی  ممنون کرم پودر چ مارکی خوبه بگیرم ک جوش نیاره پوستم نرمم کننده هم میزنم جوش میزنه

خب اره راست میگی  ممنون کرم پودر چ مارکی خوبه بگیرم ک جوش نیاره پوستم نرمم کننده هم میزنم جوش م ...

در مورد کرم پودر زیاد اطلاعی ندارم .. فقط میدونم کرم پودر مک خیلییییی عالی و محشره ولی خیلی گرونه عصن خریده نمیشه اگه شرایط مالی خوبی داری مک عالیه

رنگی یا بیرنگه

بی رنگ ضدافتاب باید بیرنگ باشه حتما

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام