2777
2789

یه همسایه داریم با مادرم دعواش شد به مادرم گفته دخترات میرن شهر هرزگی میکنن بعد یبار خواهرم دخترشو از دست یه مرد نجات داد میخاست بهش تجاوز کنه من بهش گفتم چرا بهتون میزنی ما یبار دخترتون از دست یه آدم نجات دادیم اگه ما نبود الان حامله بود این جای تشکریته 

بعد رفته بادخترش دعوا کرده مادرش زنگ زده به خواهرم میگه چرا اینارو گفته من اون لحظه اعصابم خیلی خورد شد گفتم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

خیلی کارت زشت بوده

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داشتی بگی 

افرین که گفتی 

اون اول تهمت ناجور هرزگی به شماها زد 

میخواست اون تهمت رو بهتون نزنه تا این جواب رو نشنوه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خوب کردی گفتی،بذار حواسش بیشتر باشه و به دیگران هم تهمت نزنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

خب خوب کردی گفتی وقتی خودش حواسش نبوده چه بلایی سر دخترش اومده نباید بیاد زر زر کنه در مورد دیگران 

ولی به خودش بگی و کس دیگه نباشه اون اطراف بهتره تا آبروشون نره و اینکه اون قسمت حامله شدن خوب نبود بگی دل دختره میشکنه 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
تو اون لحظه خیلی عصبی بودم به ما گفت هرزگی میکنید

مشکل فرهنگ و شخصیت خودش بوده کاش پای دخترشو وسط نمی‌کشیدی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

واقعا متاسفم..اون بیشعور بوده شما چی؟

ما بهش خوبی کردیم ولی اون تهمت زدن اینو گفتم بهش که خبر داشته باشه ما چقد مواظب دخترش بودیم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

خب به دختر! چه ربطی داشت؟ که بحثشو کشوندید

وقتی داره  مادره دختره  به مادر اسی تهمت میزنه

بعد اسی هم حق داشته بگه تو دختر خودتو جمع کن نمیخواد تهمت به ما بزنی

دلشاد هستم...💍