2777
2789

@نی_نی_یار_پنج     سلام خسته نباشید. میگم ببخشید میدونم شما مسئول وصل کردن کاربری نیستین فقط قطع کن دارید😁 ولی من دیروز کاربریم ترکید خیلی ناراحتم از دیروز تاحالا. خیلی تو اون کاربری تاپیک ذخیره کرده بودمو و درخواست دوستایی که داشتمو‌و..   به این سایتم خیلی معتادم🤕 پیام دادم که کاربریمو وصل کنن. خودمم فکر کنم تو یه تاپیک برای نظرم گزارش زدن که ترکیدن. تاپیک دعوا بود. کاربریم بر میگرده بعد دو سه ماه به نظر شما؟

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فکر کنم به خاطر لایک یک تاپیک قطع شدین

هر تاپیکی رو که نباید لایک کنین وقتی خیلی توهین هست و بد هست و ضد کشور هست نباید لایک کنین

تو تماس با ما الان پیام بدین بگین دیگه لایک نمیکنم هر مطلبی رو باز میکنن

درسته؟ لایک کرده بودین اون تاپیک مرگ ... رو؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام فکر کنم به خاطر لایک یک تاپیک قطع شدین هر تاپیکی رو که نباید لایک کنین وقتی خیلی توهین هست و ب ...

ای وای.  من اصلا نمی‌دونستم بابت همچین چیزی ترکیدم. فکر کردم چون با یکی بحث کردم ترکیدمممم.  تو تلگرامم پیام که دادم گفتم لطفاً علتشو بهم بگن. شرمنده واقعا. من اصلا اهل این کارا نیستم. حتما دستم خورده یا جوگیر شدم لایک کردم. میگم حتما. ممنون از اطلاع رسانی شما ‌‌‌‌

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

@NinisiteADMIN تل بهش پیام بده بعد ده روز بگو وصلت میکنه

لطف کردی