2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد . آبروم رفت + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 27506 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته عزیزم جدایی از کسی ک عاشقشی؟طی روز چقد تو فکرشی؟اصلا زندگی دیگ لذت داره؟

نه لذتی ندارع . بعضی وقتا خیلی دلم براش تنگ میشه خیلی ... میدونم درست نیست . اما دست خودمم نیست 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ت تلگرام پی‌ام بده نی نی یار یبارم از من همینجور شد ب نی نی یار گفتم برش گردوند 

تلگرامشو چطوری پیدا کنم

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

عشق سابقت تو بیمارستان چیکار میکرد ؟

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
اسی من با داستانت واقعا گریه کردم...یعنی حالم بد شد و دلم شکست که چقدر پدرت سختیتون داده خدا به دل د ...

بابام فک میکرد یه چیز زود گذره ما هم یادمون میره الانم فک میکنه من یادم رفته . ولی بعد هشت سال هنوز جلو چشامه همه چی . خاطراتش هست عصری رفتم خونه بابام . رفت تو اتاقم . یه روز تو اتاقم بودیم من داشتم گریه میکردم میگفتم باباکتکم میزنه میگه بگو دیگه سیاوش نیاد همش میگف گریه نکن بعد یهو دستشو محکم مشت کرد زد تو دیوار . امروز جاشو رو دیوار دیدم😔

عشق سابقت تو بیمارستان چیکار میکرد ؟

بیمارستان نبود . درمانگاه بود نمیدونم کیو اورده بود من نشسته بودم خانمه سرم بزنه یهو امد پشت سرم گفت خانم پرستار میاین سرم تموم شده رو دربیارین . ک یهو از صداش برکشتم نگاش کردم منو شناخت . پسرخالش هم فوت شده کلی ناراحت بود و لباس مشکی تنش بود

بابام فک میکرد یه چیز زود گذره ما هم یادمون میره الانم فک میکنه من یادم رفته . ولی بعد هشت سال هنوز ...

الهی بمیرم برای دلت  

واقعا نمیتونم درکت کنم چون واقعا عشقتون خیلی عمیق بوده و تهش رسیدن نبوده...ولی میدونم خیلی سخته...بخاطر کوچولوی نازت باید چشم ببندی روی گذشتت و عشقت و خاطراتش...به اینده ی این فسقلی فکر کن...سخته ولی خودتو درگیر کن تا کمتر بیاد تو ذهنت انشالله که دوتاتون خوشبخت بشین و لااقل بقیه ی عمرتونو شاد باشین عزیز دلم  💜

نه لذتی ندارع . بعضی وقتا خیلی دلم براش تنگ میشه خیلی ... میدونم درست نیست . اما دست خودمم نیست  ...

اره هب دست خود ادم نیست من گاهی میگم بخاطر عشقم بزارم برم زندگی راحت داشته باشه اما خب اونم وحشتناک عاشقمه منم هستم و مطمئنم برم دیگ زندگی نمیتونم بکنم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..