2777
2789
عنوان

شما هم خواهر شوهرهاتون بي عاطفه و خنثي هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 63 پست

از بی عاطفه گذشته بچه من دو سال و خورده ایه تا حالا ندیدنش😂 نه‌که دور باشن نخواستن تنها نوه خانوادشونو بیان ببینن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار اینو من تایپ کردم جلل الخالق😃 ولی نکته مثبت زندگی و رفتار من اینه ک من اصلا برام اهمیتی نداره عزیزم. عروس ب این خوبی سعادت نداشتن ک منو ندارن 😐😁

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

عزیزم اگه تا ب حال دعوا مرافعه نداشتین 

و فقط مشکل همین مسئله اس 

باید بدونین بعضیا شخصیت و مدلشون اینجوریه 

و اصلا ربطی ب بدجنسی و کینه و این جور حرفا نداره

در واقع تفاوت طبع و شخصیت و فرهنگه

این چیزی رو که شما عیب میدونی خیلیا حسن خانواده شوهر میدونن و دوست دارن خانواده همسرشون خیلی کاری ب کارشون نداشته باشن

‌تنهایی رو عشقه
از بی عاطفه گذشته بچه من دو سال و خورده ایه تا حالا ندیدنش😂 نه‌که دور باشن نخواستن تنها نوه خانوادش ...

اخه چرا؟ با شوهرت خرب هستند؟ 

باور كن همه خانواده شوهر من بد هستند و بدجنس

چند وقت يكبار حرف ميزني و ميبينيشون؟ شوهرت خودش ميره؟ 

شوهرم اصلا نمیره خونشون تا دعوت نکنه 

چند هفته یکبار خونه مادرشوهرم میبینمشون

یه دونه خواهر شوهر دارم حدود چهار ماه یکبار دعوت میکنیم همدیگه رو 

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
احترام تو خانواده واجب هست. به خاطر برادرشون كه ميتونن كمي ادم رفتار كنن. صد در صد برادرش هم دوست ند ...

عزیزم چه بی احترامی کرده بهت؟شما چندبار دعوتش کردی؟ببین به نسبت نیستکه وقتی یکی دوست نداره دیگه دوستت نداره و تمام

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
چرا الان ناراحتی؟ همین ک کاری ب کارت ندارن خودش کلیه . ب درک بی عاطفن. مطمعن باش شوهرت هودش متوجهس و ...

ناراحت هستم كه بي عاطفه هستند. به بچه من محبت ندارند. اصلا دعوت نميكنن. سالي يكبار زنگ نميزنن. فقط با شوهرم حرف ميزنن وقتي سر كار هست 

اخه چرا؟ با شوهرت خرب هستند؟  باور كن همه خانواده شوهر من بد هستند و بدجنس

اینارو ببینی به اونا امیدوار میشی من که قطع رابطه کردم همیشه بی احترامی بی ادبی همشون مجردن از ۵۰ ساله تا سی ساله دختر پسر محرد دارن تو خونه فقط همسر من ازدواج کرده چشم دیدنشو ندارن نه که بیسواد و داغون باشن تحصیلات دکترا بورسیه اروپا هستن ولی براشون شعور نیاورده 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دقیقا اااا درست مثل خواهر شورای من ....اصلا انگار من و بچه هام وجود نداریم ..خنثی ..باور کن تا چن سال اصلا اسم من و بچه های منو صدا هم نمیکردن ..‌اگه صد سال نبینن عین خیالشون نیست ..پونزده ساله هر وقت دیدمشون همه در سکوت و اصلا حرفی مطلبی چیزی .....ولی خواهرا با خودشون فوق العاده رفت و آمدی و گرم....اصولا اعتقادی به عروس و بچه ی عروس ندارن

دقیقا از منم اینجورین و منم باهاشون رابطه ندارم و راحتم

ناراحت نميشي؟ شوهرت ناراحت نيست. ؟ خودش تنها ميره؟ بچه رو نيمبينن ؟

كجايي هستند خانواده شوهرت؟ 

براي من اين رفتارها عجيب هست

ناراحت هستم كه بي عاطفه هستند. به بچه من محبت ندارند. اصلا دعوت نميكنن. سالي يكبار زنگ نميزنن. فقط ب ...

بیخچال...من اوایل کلی حرص میخوردم‌..نمیگم الان ناراحت نیستم بعضی مواقع خیییلی بهم بر میخوره ..ولی عادت کردم ...