2777
2789
عنوان

شما هم خواهر شوهرهاتون بي عاطفه و خنثي هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فامیلا خودت برو بیا و دوستاتون

ميرم خيلي هم دوست دارم ولي بازم از دست كارهاشون حرص ميخورم. مخصوصا ميكنن و خيلي كينه اي هستند. مثلا خونه زنگ ميزنن من باشم با من حرف نميزنن و قطع ميكنن و با بچم اصلا حرف نميزنن

دقیقا اااا درست مثل خواهر شورای من ....اصلا انگار من و بچه هام وجود نداریم ..خنثی ..باور کن تا چن سا ...

تو خودت ميري خونشون؟ شوهرت چي؟

مال منم همينطور هستن. كجايي هستن خاتواده شوهرت؟

به خدا من خيلي تعجب ميكنم. انشالله سر دختر خودشون بياد

ناراحت نميشي؟ شوهرت ناراحت نيست. ؟ خودش تنها ميره؟ بچه رو نيمبينن ؟ كجايي هستند خانواده شوهرت؟  ...

مآ اصفهان هستیم ،اون براش مهم نیست یعنی میدونی مردا کلا فکر میکنن خانوادشون بی عیب و نقصن و به راحتی عیباشونا،نمیبینن بعدم برا من ارزشی نداره که زندگیمو بزار به رفتا  بد اونا بخوام فکر کنم یا خودما عذاب بدم برام مهم نیستن خودم زندگیما میکنم ،ناراحت بشم بخاطر آدمایی که برام ارزش ندارن اصلا

اي بابا اخه چرا؟ شوهرت طرف تو هست؟ شوهر من بدي خانوادش رو نميبينه

شوهرمن با دوتا خواهراش حرف نمیزنه به منم واسه ارتباط با اونا اصرار نداره خودشم کم میره در حد سر زدن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم چه بی احترامی کرده بهت؟شما چندبار دعوتش کردی؟ببین به نسبت نیستکه وقتی یکی دوست نداره دیگه دوست ...

بچم هم دوست نداره؟

من خيلي اوايل براشون كردم . يكيشون خارج هست و براشون مرتب پست ميفرتادم. زنگ ميزد و از شوهرم تشكر ميكرد. كلا بيشعور هستند البته مطمين هستم از قصد ميكنن

مآ اصفهان هستیم ،اون براش مهم نیست یعنی میدونی مردا کلا فکر میکنن خانوادشون بی عیب و نقصن و به راحتی ...

خوش به حالت. كاش منم بي خيال باشم. من خيلي حرص ميخورم از دستشون. شوهرم هم شايد براي اينكه طرفم نيست بيشتر حرصم ميگيره

منم همین جور  اما برام مهم نیستن  دوست داشتم حداقل با بچه هام مهربون تر باشن که اونم نیس ...

خوش بحالت. من به شوهرم غر ميزنم و كار بدشون رو ميگم. هر وقت هم كه زنگ ميزنن خونه و باهام حرف نميزنن ناراحت ميشم و قلبم در د ميگيره. شوهرت چي ميگه؟ خودش تنها رابطه داره؟ 

انگار اینو من تایپ کردم جلل الخالق😃 ولی نکته مثبت زندگی و رفتار من اینه ک من اصلا برام اهمیتی نداره ...

خوش بحالت. چيكار كردي كه برات مهم نيست؟

كاش منم حرص نخورم. شوهرت چي خودش ميره؟

خوش بحالت. چيكار كردي كه برات مهم نيست؟ كاش منم حرص نخورم. شوهرت چي خودش ميره؟

اسی منم هیچ حسی بهشون ندارم کلأ خنثی هستم واصلأ باهاشون هیچگونه ارتباطی نداریم

رسیده پیری ام قبل از جوانی...تمام آرزوهام بردلم ماند😔