2777
2789
عنوان

شما هم خواهر شوهرهاتون بي عاطفه و خنثي هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 63 پست

اقا تکلیفشون و مشخص کنین عاطفه داشته باشن میگین هر روز چسبیدن به شوهرامون ولشون نمیکنن و از این داستانا

نداشته باشن میگین انگار پرورشگاهیه چیکار کنن خب بدبختااا😁😁

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂

نه ازمن بی عاطفه نیستن من خودم بی عاطفه هستم خب چی کارکنم ذاتم اینجوریه برادرخودم هم همینجوریه .اون بنده خداهااولابه من تلفن میزدن امامن کلاباتلفن زدن ارتباط نمیگیرم ادم ساکت وکم حرفیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ب عنوان سه خواهر ک کلا یدونه برادر داریم جونمونم واسش میدیم 

خیلیی خیلی هم دوسش داریم ولی خانومش سرده ما هم باهاش سرد شدیم 

هر موقع کمکی خواستن انجام دادیم مثلا من ک کوچیکه هستم اگر مهمونی داشته باشه از صبح میرم پیشش کمکش کنه ولی میگم نه سالی یکبار بهشون زنگ می‌زنیم نه احوال می‌پرسیم نه مناسبی چیزی تبریک میگیم . نه بدون دعوت خونشون میریم حتی شده سالی یکبار هم ن اونا اومدن خونه خواهرام نه خواهرام رفتن خونه اونا 

سرد نیستیم دلی هم خیلی همو دوست داریم قبل از ازدواج برادرم هممون باید کنار هم میخوابیدیم انقد صمیمی بودیم ولی دیگ بعد ازدواج زنش جدایی انداخت ماهم گفتیم پیش زنش خوش باشه ماهم مزاحم نمیشم

خوب اخه خوبيش اين هست كه شوهرت هم قطع رابطه هست ولي اگر شوهرت باهاش رفت و امد داشت فكرت بيشتر مشغول ...

ن قبلا شوهرم باهاشون رفت و آمد داشت. برام مهم نیستن..من فقط کسی ک براش مهم باشم برام اهمیت داره.سخت نگیر بیخیال ن از کسی متنفرباش ن منتظر محبت کسی باش

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄