2777
2789
عنوان

امشب شوهرسابقم دیدم

590 بازدید | 11 پست

دوباره خاطراتش اومدتوذهنم😒

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطرات بد نه ازش بچه دارنشدم الانم ازدواج کردم حالم خوبه اما اون بیشترمواقع میبینم 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

همه ش تاپیک جنجالی میزنی مگه تو مطلقه هستی؟؟تاپیکی که گفتی عروسیمون گذاشت رفت مگه زن برادر شوهرت نبو ...

عزیزم زندگیمه این جنجالی نزدم که بخوام بهم جایزه بدن حرف دلمه نمیتونم جایی بزنم مشکلی برات پیش اومده 

همه ش تاپیک جنجالی میزنی مگه تو مطلقه هستی؟؟تاپیکی که گفتی عروسیمون گذاشت رفت مگه زن برادر شوهرت نبو ...

مطلقه بودم الان متاهلم خداروشکر اون عروسی هم که گفتم عروس خونه مادرشوهرمه یعنی جاریم 

ببخشید    

خداببخشه ولی ادم یجایی حرف دلش نمیتونه بزنه مجبوره یجایی خالی کنه