2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم حرفای بدی زد بعدش پیچوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 67 پست
اگ خانواده حمایتت میکنن جدا شو عزیزم خودتو بیشتر داغون نکن 

دیشب هم واقعا عصبی بودم و حق داشتم بهترین دلیل بود 

الان یادش رفته فک میکنه منم یادم رفته و تا ۳ساعت پیش خوب بودیم رفتیم با بچها بیرون 

روم نمیشه چجوری بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب هم واقعا عصبی بودم و حق داشتم بهترین دلیل بود  الان یادش رفته فک میکنه منم یادم رفته و تا ...

بازم من تو زندگیت نیستم خودت شرایطت رو بهتر میدونی اگه واقعا داری اسیب میبینی و تلاشتو کردی تصمیم جدی بگیر قطعا بچه هام تو این محیط اسیب میبنن و استرس میگیرن

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
تازه خونه از منه ماشینم تازه خریدم دادم دست اقا بازم اینطوری منم منم داره

شما دیگه نوبرشی

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
دوسش داری خب بالاخره شوهرته...خدا ب زندگیت الهی ارامش بده...چرا مردا اینجوری شدن 

نه اصلا دوسش ندارم فقط ترحم دارم چون بابای بچهامه میگم بره اوارع شه مگر نه خیلی اذیتم میکنه هرروز باید دست روم بلند کنه مگر ن صبش شب نمیشه نه اینکه بگیره زیر چکو لگد دیروز داشت بازی میکرد با گوشی من گوشیرو خاستم بگیرم بازی کنم ادامشو فکمو فشار داد جاش درد میکرد تا ۱ساعت

چ نمک نشناس

شما اخرش از کارتون بیرون نیومدین؟😆

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
خودت گناه نداری؟ جوونیت؟ زندگیت چطور؟

دقیقا منم میگم جوونیم 

چون اون حرفشو زد ینی من ۷سال از عمرمو پاش بزارم اخرش بگع خدافس من میخام بچهامو بیارم خودم بزرگ کنم میترسم نتونم بگیرم چون تو بیمارستان پرونده خودکشی دارم بخاطر خیانتش

ماشین خونه رو ب نامش نزنی یوقت

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️