2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم حرفای بدی زد بعدش پیچوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 67 پست
ب اسم خودته؟؟روشو کم کن

ب اسمم نیس ب نام بابامه ولی گفته برا توعه ب اسم نزده هنوز

پدرشوهرمم خونه داره میگه من ندار نیستم بخای سرم منت بزاری تحدید میکنه بریم اپارتمان مادرش اینا منم از ترسم هیچی نمیگم

عرضه طلاق دادن نداره پس نگران نباش

مشکل فک نکنم این باشه نگران طلاق باشه...کلا ادم خسته میشه هر دفه این حرفا رو بشنوه حالا تا صدسال طلاقم نده ارامش تو زندگی نیست فاییده نداره

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد مشاوره من خودم چنبار رفتم فقط داستان زندگیمو تعریف کردم همه مشاورا گفتن جدا شو مرد زندگی نیست ...

تو گناه داری ک کتک خوردی تحقیر شدی و خیانت دیدی نه اون

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
خودت شاغلی؟ این همه توهین بهت می‌کنه دلت براش میسوزه😐

شاغل نیستم عزیزم همچی و از بابام دارم

واقعا نمیدونم چرا دست ب زن هم داره دم ب دقیقه فحش میده بد دهنه

مشکل فک نکنم این باشه نگران طلاق باشه...کلا ادم خسته میشه هر دفه این حرفا رو بشنوه حالا تا صدسال طلا ...

دقیقا ارامش نداریم همو دوست نداریم کلا تو بحثیم 

از چشمم افتاده حالم ازش بهم میخوره

دقیقا ارامش نداریم همو دوست نداریم کلا تو بحثیم  از چشمم افتاده حالم ازش بهم میخوره

اینجوری نمیشه اگ زندگیت رو دوسداری بیشتر تلاش کن سعی کن اول با رامش نسبت ب رفتاراش برخورد کنی و یجورایی چاخانش کن (خرش کن) ی دعای حرز جواد هم تونستی بگیر...اکرم واقعا مشاوره رفتی و تلاشتو کردی یه فکر اساسی کن ...دو روز دیگ نارتحتی اعصاب میگیری سلامتیتو از دست میدی

من دوس دارم اتفاقا طلاق بده 😑 طلاق میخاسم بگیرم حتی اقدامم کردم بخاطر بچهام برگشتم  بچهارو ن ...

ای بابا بچه داری...طفلی بچه ها ..فکنم بچه تو این دعواها بیشتر داغون میشن

اینجوری نمیشه اگ زندگیت رو دوسداری بیشتر تلاش کن سعی کن اول با رامش نسبت ب رفتاراش برخورد کنی و یجور ...

ناراحتی عصاب گرفتم رفتم دکتر ی دستگاه گذاشت سرم گف رگای عصب مغزت اسیب دیده ی مرد میانسالی هم بود گفت چی شده گفتم شوهرم خیانت کرده خیلی بهم ترحم کرد گف برو دکتر قلبمم ماینه کرد گف تپش قلب داری برو سنت کمه روت نمونه و منم نرفتم هنوز دکتر😑

ناراحتی عصاب گرفتم رفتم دکتر ی دستگاه گذاشت سرم گف رگای عصب مغزت اسیب دیده ی مرد میانسالی هم بود گفت ...

اگ خانواده حمایتت میکنن جدا شو عزیزم خودتو بیشتر داغون نکن