2777
2789

بچه ها من تاحالا دانشگاه نرفتم

به هیچ رشته ای رضایت ندادم.چون کمال گرام و احساس خلأ میکنم توی چیزهای دیگه،میخواستم با قبولی پزشکی یا دندون،مثل بمب صدا کنم و موفق ترین بشم.

زبانم خوب بود میتونستم زبان بخونم مربی زبان بشم یا اموزشگاه بزنم

به معلمی علاقه داشتم ولی نرفتم،چون خواهرم رفته بود معلمی و خیلی پز میداد،منم میخواستم‌یه چیزی از اون بالاتر برم.

می بینید؟ عمرم رفت و بخاطر کمالگرایی به جایی نرسیدم

خیلی از درس دور بودم به نظرتون میتونم دوباره تمرکز کنم؟ 

مشکلات و اعصاب خوردی های زندگی متاهلی هست،خودم بی انرژی و کم جونم،چه جوری میتونم از این حس نرسیدن رها شم

تجربی بخونم به امید رشته های خوب؟

یا انسانی کنکور بدم برای فرهنگیان؟

اخه شرط سنی کنکور فرهنگیان شده تا ۳۰ سال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من 27ام امسال میخوام برم دانشگاه متاهلم بودم چرا نتونی

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

یک سوال ازتون میپرسم صادقانه بگید

هنوزم تفکر سابق رو دارید که برید رشته‌ای برای پز و بالاتر بودن از بقیه یا به خاطر علاقه خودتون؟ اگه گزینهٔ اوله که بیخیال کنکور دادن بشید و تمام

بعد توی این سن پزشکی رو اصلا توصیه نمیکنم. الآن دیگه سی سالتونه تقریبا. تازه ۳۷ سالگی میشید پزشک عمومی...

ویران‌گر اعظم هستم!

به نظرم زبانتون خوبه دیگه برین آموزشگاه معلم زبان بشید آزمون استخدامی هم داره که میشه دبیر زبان تو م ...

اگه از اول اینومیرفتم خیلی موفق میشدم

مثلا خواستم یه رشته ی تاپ برم از همه بالاتر باشه

از اینجا مونده از اونجا رونده شدم

سلام عزیزم چه رشته ای میری

احتمالا رشته های توانبخشی چون تا 4سال دیگه که فارغ شم شدیدا روی بورس میره جمعیت به سمت پیری میره البته من خیلی تحقیق کردم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

یک سوال ازتون میپرسم صادقانه بگیدهنوزم تفکر سابق رو دارید که برید رشته‌ای برای پز و بالاتر بودن از ب ...

گلوریا هاشمی ۵۱ سالگی پزشکی قبول شد/:

یک خانمه دیگه تو اینستا با وجود بچه دوساله ۳۴ سالگی قبول شد پزشکی 😑😐

یک سوال ازتون میپرسم صادقانه بگیدهنوزم تفکر سابق رو دارید که برید رشته‌ای برای پز و بالاتر بودن از ب ...

هم ارزوی خودمه

هم بخاطر پرستیژ

نه پزشکی نمیخوام، دندون و‌فیزیوتراپی خوبه که فکر نکنم قبول شم

اگه از اول اینومیرفتم خیلی موفق میشدممثلا خواستم یه رشته ی تاپ برم از همه بالاتر باشهاز اینجا مونده ...

الانم فک کنم بتونین برین دیگه این موسسه های خصوصی خب همون اول که نمیخان میز وصندلی بیارن باید پیگیر باشید واقعا حیفه با این استعداد تو خونه بشینین