2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم حرفای بدی زد بعدش پیچوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 67 پست

استارتر اگه قصد ازدواج مجدد نداری اصلا طلاق میخوای چکار ؟بندازش بیرون قفل درم عوض کن.فرض کن اصلا نیست و زندگیتو بکن همه مشکلات از خونه اومدنشه وقتی اجازه ندی بیاد خونه چکار میتونه بکنه؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

خب جداشو 

بگو یا مهریه یا بچه 

فک نکنم بتونه مهریه بده 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اره عزیزم همش زجر بود🤒

میدونم☹

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
اینی ک بش میگی برو روز بعد برمیگرده بعد هفت سال چجوری دوتا بچه بزرگ میکنه میگه برو چه زود باور. شغلش ...

شغلش تا دیروز پیش بابام بود ۱۰تمن ماهی میداد بابام اونم کلا ۶روز رفت تو ماه سرکار

میخاد بره پیش باباش کار کنه میگ حقوقش کمه دیگ فعلا نمیدونم چی تو ذهنشه

مهریه نمیتونه بدع  الان با پدرم صحبت کنم که با خانوادش صحبت کنه؟

اگ میتونی مستقل بچه هاتو بزرگ کنی چرا ک نه بگو