2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم حرفای بدی زد بعدش پیچوند

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 67 پست
ماشین خونه رو ب نامش نزنی یوقت

نه یبار ماشین گرفتم پارسال به نام اون زدم فروخت تو غمار به بادش داد

طلاهامو از دستم دراورد خرج عشق و حالش با اون ج.نده کرد

دیگ طلا نخریدم ماشینم خریدم ب اسمش نزدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه خونه از منه ماشینم تازه خریدم دادم دست اقا بازم اینطوری منم منم داره

پرتش کن بیرون خب همه چیز از خودته چرا همچین ادمیو تحمل میکنی

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
نه یبار ماشین گرفتم پارسال به نام اون زدم فروخت تو غمار به بادش داد طلاهامو از دستم دراورد خرج عشق ...

افرین بچه هاتو بزرگ کن تهشم خاست بره شوتش میکنی بیرون

اس و پاس کجا میتونه بره 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
پرتش کن بیرون خب همه چیز از خودته چرا همچین ادمیو تحمل میکنی

دوهفته پیش دست روم بلند کرد گفتم برو لباساشو جم کرد رفت

فردا صب دیدم پاشده اومده خونه گفتم برو گفت نمیرم ک نمیرم

دو ماهه اومدم بیرون و گرنه هنوز تاپیک میزدم

وای خداروشکر راحت شدی دیگ 

پسره سراغتو نگرفت؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
دیشب هم واقعا عصبی بودم و حق داشتم بهترین دلیل بود  الان یادش رفته فک میکنه منم یادم رفته و تا ...

وا رو شدن داره اخه؟مهریتو بذار اجرا و فقط به شرط حضانت از مهریه بگذر با یه وکیل خوب مشورت کن قبلش 

میدونه نقطه ضعفت بچه هان داره ازش سواستفاده میکنه

ببخشید ببخشید مثه خواهر خودم میدونمت به خداوندیه خدا احمق باشی جدا نشی

من قصدم جدا شدنه اگه کل پستامو خوندی 

میتونی بگی چطوری اقدام کنم؟

اول برم ب بابای خودم بگم؟

پریروز اومد گف برامن ازتو زن در نمیاد گفتم باشه در نمیاد گف دیگ باهام کاری نداشته باش گفتم توام نداشته باش دست روم بلند کرد ب بابام گفتم گف زنگ بزنم پدرمادرش بیان بگیم این کارا چیه گفتم ن فعلا

برم الان به بابام بگم؟

دوهفته پیش دست روم بلند کرد گفتم برو لباساشو جم کرد رفت فردا صب دیدم پاشده اومده خونه گفتم برو گفت ...

خودت نمیخوای وگرنه راحت میتونی بیرونش کنی خودت داری اجازه میدی ازت سواستفاده کنه

اخه من مشکلی ندارم زندگیمو میکنم دست بزن و بددهنیش پیرم کردع

خودت دوس داری جداشی؟

نههههه

ب درک بابا

ولی خیلی کارخوبی کردی ک بیرون اومدی😍