2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم حرفای بدی زد بعدش پیچوند

1090 بازدید | 67 پست

گفت فک کردی براچی تحملت میکنم تا بچها۷سالشون ش بعد بگم خدافس

قبلا با ی ج *د ه بهم خیانت کرده بود میگف ج*ندها بتو شرف دارن

بعدش گفتم ب جون بچم تموم شد من ۷سال از عمرمو پای تو بزارم بشورم بسابم بپزم که بعد ۷سال بگی خدافس تصمیمم جدی بود بد گف بریم محضر طلاق بگیریم انگار ب این اسونیاش مهریه نده ۷سال حضانت بده طلاق بگیریم

گفتم باشه بعدش داشتیم میرفتیم تو راه رفت خوراکی اینا خرید اوردتم خونه دیگه حرفشم نزد گف دیگ باهات کاری ندارم توام ازم توقع نداشته باش الان دوباره یادم افتاد دارم حرص میخورم😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا برین پیش مشاور

نمیاد مشاوره

من خودم چنبار رفتم فقط داستان زندگیمو تعریف کردم همه مشاورا گفتن جدا شو مرد زندگی نیست ولی ی حس ترحم دارم بهش که گناه داره 😑🤦🏼‍♀️

نمیاد مشاوره من خودم چنبار رفتم فقط داستان زندگیمو تعریف کردم همه مشاورا گفتن جدا شو مرد زندگی نیست ...

خودت شاغلی؟

این همه توهین بهت می‌کنه دلت براش میسوزه😐

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨