2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قبلا حداقل ماهی یه دونه یه خانوم وکیلی چیزی میومد تاپیک میزد از کل ایل تبار شوهرش سر تر بود خدازده بود پس سرش با شوهرش ازدواج کرده بود و....

هفته ای دوتام خواهر تاپیک میزدن فلان دختر عاشق داداشمون شد و....

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

دنبال چه موضوعی هستید؟پربازدید ها هم جالبن

قبلنا تاپیکاش یه جوری بود که امید میداد به آدم

پر بازدیدا که اکثرا انرژی منفی میدن

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

من دنبال تاپیکی میگردم که از عکس سونوگرافی جنسیت بچه رو تشخیص بدم 😅

اره اونم حس خوبی داره😂

من یادمه فکر کنم یکی گفت درست حدس زدم

اره قبلا حداقل ماهی یه دونه یه خانوم وکیلی چیزی میومد تاپیک میزد از کل ایل تبار شوهرش سر تر بود خداز ...

اینا که رو مخن

من تا حالا به هر کی گفتم درست در اومده البته کارمه 😅سونوگرافی کار میکردم

چه کاری میکردی اونجا؟

اینا که رو مخن

سرگرم کننده بود

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

سرگرم کننده بود

والا چه میدونم من پارسال تازه گذاشته بودم

اون موقع همه تو فاز ختم گرفتن و... بودن یا انرژی مثبت میدادن بعد من دلمو خوش کردم که چه همه اینجا خوبن و چه تاپیکای مفیدی

بعدش کم کم دیگه اینارو اصلا ندیدم از ۱۰۰ تا یکی پیدا میشه فقط