2777
2789
عنوان

بچه ها سه تا لباس برای جشن بارداریم میذارم ببینین کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 16191 بازدید | 160 پست
دو ماهمه ولی چون سه قلو باردارم شکمممم خیلی زده جلو

ای جانم عزیزم انشالله ب سلامتی باشه 

همون اولی خوبه گلم ب سلامتی باشه خیلی تبریک میگم بهت😊😊😊

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید ولی تو فانتزیات زندگی نکن 😑😑😑

عزیزم چرا واقعا خب میخوام جشن بگیرم چون خانواده همسرم همشون فقط تک فرزندن فقط مادر شوهرم چند تا بچه داره من چون سه قلو باردارم میخوان جشن بگیرن 

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
عزیزم ببخشید ولی تو فانتزیات زندگی نکن 😑😑😑

در ضمن وقتی چیزیو نمیدونی و مطمئن نیستی حرف اضافی نزن با تشکر♥

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
الان این لباسای توری امد مجلسی از اون بخر خوشگلم هستن اولی

میشه یه نمونه اش رو بفرستی نمیدونم منظورت کدوماس

هرچی ساده تر بهتر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

این قشنگه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

اولی 

مشه یکم راجب جشنت توضیح بدی

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

ان شاءالله  به راحتی زایمان کنی 

چون سه قلو داری لباس تور سبک بردار و کوتاه چون خیلی اذیت میشی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

این خوبه

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾