2777
2789
عنوان

بچه ها سه تا لباس برای جشن بارداریم میذارم ببینین کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 16193 بازدید | 160 پست
جشن بارداری؟!!!! یعنی مهمونی بگیری که بگی حامله ای؟

وااااا چیز عجیبیه؟؟؟ 

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم چهارمی رو خیلی دوست دارم ولی خب هنوزم شک دارم

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  

ببشتر شبیه لباس بله برون اگه وقت داری بیشتر بگرد 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
باعرض معذرت زیادجالب نیستن مدلای خوشگلتریم هست بیشتربگرد اگه شکمتم جلو نزده که خیلی ایده هلی زیادی ...

عزیزم آخه میدونی چیه؟؟ دنبال یه لباس خیلی سبکم که خیلی جینگول وینگول نداشته باشه که سنگین بشه شکمم خیلییییییی زده جلو خیلی بعد خودمم به خاطر شکمم اونقدر سنگین هستم دیگه نمیخوام سنگین تر بشم

عزیزم آخه میدونی چیه؟؟ دنبال یه لباس خیلی سبکم که خیلی جینگول وینگول نداشته باشه که سنگین بشه شکمم خ ...

بازم این مدلایی که فرستادی تانپوشی معلوم نمیشه شاید واقعا توتنت قشنگ باشن باز حضوری خرید کنی بهتره بپوشی سبک سنگینیشو ایناروبهترمتوجه میشی

قدم نورسیدتونم پیش پیش مبارک باشه 🥰

خدایاشکرت
ببشتر شبیه لباس بله برون اگه وقت داری بیشتر بگرد 

هفته ی دیگه جشنمه و دنبال یه لباسیم که تو هفت ساعت قشنگ خوب باشه بدنمو نخوره چون هفت ساعت جشنه به خاطر همون 

هفته ی دیگه جشنمه و دنبال یه لباسیم که تو هفت ساعت قشنگ خوب باشه بدنمو نخوره چون هفت ساعت جشنه به خا ...

اهااان

چند ماهت 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
هفته ی دیگه جشنمه و دنبال یه لباسیم که تو هفت ساعت قشنگ خوب باشه بدنمو نخوره چون هفت ساعت جشنه به خا ...

با ابن حساب ک وقت نداری اولی نسبت ب دوتای دیگه بهتره

اهااان چند ماهت 

دو ماهمه ولی چون سه قلو باردارم شکمممم خیلی زده جلو