2777
2789
عنوان

بچه ها سه تا لباس برای جشن بارداریم میذارم ببینین کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 16191 بازدید | 160 پست

خواهران گل یه درصد امکان بدید که حرفتون درست نباشه و الکی قضاوت کرده باشید!!!!! به نظرتون وونوقت شرمنده وجدان و استارتر نمیشید؟؟؟

اینجا فضای مجازیه و کسی ، کسی رو نمیشناسه..بهتره که دیگران رو الکی قضاوت نکنیم..

این امکان رو بدید که شاید حرفهای استارتر درست باشه..و اونوقته که شما دل شکوندید و به راحتی قضاوت کردید

آدمی را آدمیت لازم است، عود را گر بو نباشد هیزم است...سلامتی گل نرگس آقامون صاحب الزمان صلوات
برای چی هست این ازمایش؟ یعنی چیو نشون میده؟

یه نوع آز مایش ژنتیک برای اینکه بفهمیم جنین مشکل ژنتیک نداشته باشه مثل سندروم داون 

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی هست این ازمایش؟ یعنی چیو نشون میده؟

مثل آمینوسنتز ه ولی سلفری از مادر خون میگیرن تو آمینو سنتز از آب دور جنین آزمایش میگیرن

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
مثل آمینوسنتز ه ولی سلفری از مادر خون میگیرن تو آمینو سنتز از آب دور جنین آزمایش میگیرن

اجباریه؟یا فقط کسانی که مشکل خانوادگی دارن میرن؟

چند ماهگی انجام میشه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار

چرا میزنید تو ذوقش خب ادم دوس داره جشن بگیره چه اشکال داره اتفاقا خوشبحالت منم عاشق همچین خانواده ایم مثلا اینجوری جشن بگیرم ولی نه خاتواده خودم نه شوهرم اهلش نیستن خوب کاری میکنی کلی خاطره میشه اولی و چهارمی خوشگلن ولی حضوری برو بپوش ببین کدوم بهت میاد چون سه قلو داری سعی کن خیلی مواظب خودت باشی و حتما واسه خودت و نی نی ها صدقه بده ایشالا سالم بیان تو بغلت

میشه یه نمونه اش رو بفرستی نمیدونم منظورت کدوماس

اسی یه چیز سبک و راحت بگیر این مدلایی که بلندن و همش توره و ساده خیلی شیک و قشنگن.آستینشون بلنده و فقط یه استر میخوره زیرش حتی شلوارم میتنوی نبوشی که راحت باشی

مبارک باشه عزیرم آخی سه قلو حسابی سرت شلوغ میشه😍😍😍

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اجباریه؟یا فقط کسانی که مشکل خانوادگی دارن میرن؟ چند ماهگی انجام میشه؟

نه عزیزم اجباری نیست البته اگه فامیل باشین بحثش جداست،من چون سقط داشتم به خاطر ناهنجاری ژنتیکی برای این بارداریم انجام دادم،،،غربالگری مرحله‌ی اول انجام دادم ،،،برای آزمایش سلامت جنینه 

دو ماهمه ولی چون سه قلو باردارم شکمممم خیلی زده جلو

تو 2 ماهگی جنسیت معلوم شده؟ 

اونم 3قلو که ریزه 😂

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚