2777
2789
عنوان

بچه ها سه تا لباس برای جشن بارداریم میذارم ببینین کدوم قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 16191 بازدید | 160 پست

اینا که فرستادی لباس شب هستن

واسه بارداری لباسای ساده و شیک زیادی هست

بعدشم سه قلو بارداری اونقدر سخت و همراه با استراحت مطلق هست مگه میتونی اینا رو بدوزی؟؟؟

حداقل تا ۶ ماهگی صبر کن احتمال خطر زباد هست البته خدای نکرده.ولی احتیاط شرط عقله

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ببخشید عزیزم تواطرافیانتون چند قلو زایی هست یانه خیلی خوشحالم برات مبارکت باشه

خانواده خودم هممون چند قلو داریم ولی خانواده همسرم نه 

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن بارداری دیگه چیه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
جشن بارداری دیگه چیه😐

بابا خانواده همسرم گفتن جشن بگیریم چون همشون تک فرزندن فقط من سه قلو باردار شدم به خاطر این میخوان جشن بگیرن بالا هم توضیح دادم برای یه نفر

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)  
در ضمن وقتی چیزیو نمیدونی و مطمئن نیستی حرف اضافی نزن

عزیزم مبارک ایشالا قدمشون براتون پراز خیر و برکت باش 

تو خودتو ناراحت نکن همه ایرانیا اینجورین برا جشن تعیین جنسیت وبارداری همش میگن چه جشنی خوب ادم میخاد باهمینا خوش باش دیگ خوشی گذاشتن بمونه مگ برامون همینارو خیلیا چشم ندارن ببینن.

من نظرم این برا لباس توری بلند امد شهر ما شهر شما نمیدونم قیمتشم مناسب سبکم هس خیلی خوب 

واینکه نمیتونسی نگه داری جنسیتشون مشخص بشه بعد جشن بگیرید؟؟؟

بگذارید باران ببارد ما چتـرمان خداست💜☔

لباسهاتون به نظرم مناسب نیست

سن درست بارداری ۲۵ تا ۳۵سالگیه

۲۶ سال کوچولو نیست

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼