2777
2789
عنوان

نقطه سیاه روی دندان +عکس

710 بازدید | 7 پست

سلام 

امروز دیدم روی دندون عقبم ی نقطه سیاه هستش 

پوسیدگی هست یا سوراخ شده چیه این 

تازه دیدم انگار جدیده 😐😂

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یه خال کوچولو قهوه ایه ینی در آستانه خراب شدنه

روی دندونمه 

قهوه فکر نکنم سیاهه فکر کردم سوراخ شده

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

اگ قهوه ای فکر کنم خرابی 

ولی لکه خیلی کوچولو سیاه دکترم بهم گفت غذا گاهی وقتا یه جا جمع میشه و یه لکه سیاه میشه نه به این معنی ک پوسیده... منم خیلی از اینا داشتم دکتر برداشت 😁

ولی بازم برو دندانپزشک 

بهم میگن شبیه" اوزگه یاگیز ''  ریحان فیلم سوگند 😍 هستم 😁🤗 گفتم یه تصوری ازم داشته باشید 😜😂😁
اگ قهوه ای فکر کنم خرابی  ولی لکه خیلی کوچولو سیاه دکترم بهم گفت غذا گاهی وقتا یه جا جمع میشه ...

مرسی عزیزم

این نقطه سیاه روی دندون عقبم هست رو سطحش نیست