سلام خانمها میشه راهنماییم کنه من 15 ساله ازدواج کردم شوهرم طوریکه اگه حرفی بگه اکثرا انتظار داره من قبول کنم حالا تا زمانی که من قاطی نکنم با زبون خوش میگه ولی از اونجایی که من بی سیاست وهول هستم اکثرا بدجور قاطی میکنم وایشون هم شروع به زورگویی بیشتر میشه من هم بیشتر ازش متنفرم میشم ولی به. حرفش گوش کنم مهربون میشه ولی من اکثرا به زور انجام میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب خودت گفتی دیگه جوابش تو حرفای خودت بود مردا شیفته محبت کردن هست همه ی کارهارو جوری که خودت دوست د ...
موافقم نمیتونم دیگه از خودم هم نا امید شدم البته اینهم بگم موقع ازدواج مستقل بودم ازش خودم هیچ چی نمیخواستم الان هم کلی خرجی هیچ چی نمیده میدون پول دارم من هم بخاطر این زورم میاد
گفتگو کنید چرا زور چرا قاطی کردن ولی یه روش خودم نتیجه گرفتم چیزی اگه میگه قبول نداری انجام بدییه شر ...
این زورگوئه میگه اصلا نیا منم تلافی میکنم ولی اگه برم بدون دعوا چیزی که ازش بخوام اگه پولی نباشه انجام میده آخه خسیس هست ولی اگه باهاش بتونم راه بیام مهربونه نتونم نثل الان روی بدش رو نشون میده