2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید ازم کلاهبرداری شده هر کس چاره ی ، کاری میدونه بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 10464 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون برم بانک بگم اشتباه کارت بکارت کردم برام برمیگردون

ن صاحب حسابی ک پول ب حسابش رفته خودش باید بیاد پول رو برگردونه بانک کاری نمیکنه با از ی وکیل مشاوره بگیر درست راهنماییت کنه شاید بشه کاریش کرد

خودم گفت برو رسید برام بگیر پشت تلفن گفت بزن زبان انگلیسی بیچاره شدم نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم

وای اره یکی از فامیلا  ماهم اینجوری شد برو شکایت کن تا دیر نشده اینجا چیزی حل نمیشه شماره تماس پیامک حذف نکن ب عنوان مدرک 

واااای چقدر ناراحت شدم براتون 😔حتماً به پلیس اطلاع بده 

اون شخص حتماً شاکی های دیگه ای هم داره 

ممکن زمانی که بگیرنش شماهم به پولت برسی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج) 
خودم با دست خودم کارت بکارت کردم،بنظرت برم پلیس فتا گیرم میاد،دارم سکته میکنم پول مردم دستم بود &nbs ...

چند ساله که این روش هست من نمیدونم چطور شما رو پای دستگاه می کشونن! فردا صبح از بانک پرینت بگیر بعد شکایت کن ولی احتمالا اون حسابی هم که پول توش ریختی کارتش دست صاحبش نیست ... 

واااای چقدر ناراحت شدم براتون 😔حتماً به پلیس اطلاع بده  اون شخص حتماً شاکی های دیگه ای هم دار ...

زنگ زدم ۱۱۰ گفت باید بری پلیس فتا،اونجا هم رفتم گفتن باید صبح بیای،تا صبح من سکته کردم