2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید ازم کلاهبرداری شده هر کس چاره ی ، کاری میدونه بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 10467 بازدید | 82 پست
خودم با دست خودم کارت بکارت کردم،بنظرت برم پلیس فتا گیرم میاد،دارم سکته میکنم پول مردم دستم بود &nbs ...

نه گیرت نمیاد داداش من 8سال پیش، حدود سه تومن ازش، خوردن با همین کارت به کارت هیچکاری نکردن. الان حساب 3تومن هشت سال پیش چقدر بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم کارمند بانک هستم  در یه صورت شما اگر بروید پلیس فتا سریع شکایت بکنید واگر انجا اشنا داشته باشید نامه به بانک مقصد بزنه در صورت موجود بودن مبلغ بانک ان حساب رو مسدود بکنه سپس شما از قاضی حکم برداشت و واریز به حسابتون خودتون رو بگیرید میشه

انشالله می‌گیرنش . فقط زود زنگ بزن ۱۱۰ اگر حوصله داشتی اینجا بنویس چی شد

زنگ زدم گفتن باید فردا صبح بری پلیس فتا ،مرد گوشیش و خاموش کرد ،دارم سکته میکنم اگه گیرم نیاد چیکار کنم پول مردم دستم بود

وای یاد شوهرم افتادم چند سال پیشا اومد خونه عصبانی و ... که وای حسابمون هک کردن و ... پرسیدم چه طوری گفت باهام مصاحبه کردن از طرف همراه اول و گفتن برنده سفر کربلا شدید برو عابر بانک اونم مثل شما کد ها و زد و حسابش خالی شد گفتم مرد حسابی انقدر تلویزیون میگه تا موقعی که شماها هستید کلاهیبردارا هم هستن،چند ماه بعد گروهشون رو گرفتن و پولمون رو دادن البته برادرشوهرم تو نیروی انتظامی بود پیگیر شد.

زنگ زدم ۱۱۰ گفت باید بری پلیس فتا،اونجا هم رفتم گفتن باید صبح بیای،تا صبح من سکته کردم

اتفاقی که افتاده به خدا توکل کن 

انشاالله درست میشه!!! 

منم سال گذشته 400پول زدم برای بیانه ولی متاسفانه کلاه برداری بود، البته پیگیری هم نکردم و برام تجربه شد از دیوار خرید غیر حضوری نکنم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج) 
من خودم کارمند بانک هستم  در یه صورت شما اگر بروید پلیس فتا سریع شکایت بکنید واگر انجا اشنا داش ...

بنظرت فردا برم بانک بگم اشتباه کارت بکارت کردم برنمیگردون؟ بانک آینده زده تو رسید

زنگ زدم گفتن باید فردا صبح بری پلیس فتا ،مرد گوشیش و خاموش کرد ،دارم سکته میکنم اگه گیرم نیاد چیکار ...

ببین پیگیری خودت خیلی مهمه شماره تلفن و شماره کارت و حساب طرف حتما کمک‌میکنه پیدا شه . توکل کن به خدا عزیزم.  پشتیبانی دیوار چی زنگ نزدی؟

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
وای یاد شوهرم افتادم چند سال پیشا اومد خونه عصبانی و ... که وای حسابمون هک کردن و ... پرسیدم چه طوری ...

نمیدونم چرا اینقد بی عقلی کردم شانس آوردم همه حساب و برداشت نکرد،خدا کنه فردا برم درست بشه  

ببین پیگیری خودت خیلی مهمه شماره تلفن و شماره کارت و حساب طرف حتما کمک‌میکنه پیدا شه . توکل کن به خد ...

ن نمیدونم چجوری تو دیوار میشه پیداش کرد فقط شماره تلفنش و دارم با شماره حسابی که برداشت کرده

بنظرت فردا برم بانک بگم اشتباه کارت بکارت کردم برنمیگردون؟ بانک آینده زده تو رسید

اگر شماره کاراشو داری برو بانک آینده بگو لرم کلاهبرداری سده با این شمارا حساب . هر چند اول برو پلیس فتا احتمالا اونا خودشون اینکارو میکنن وقتت رو تلف نکن فردا اول برو فتا

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج