2777
2789
عنوان

ژل الانسه(فیلر) برای گونه

8227 بازدید | 38 پست

دوستان سلام🌹کسی ژل الانسه برا جای جوش تزریق کرده ؟چطور بوده ؟من وقت گرفتم می‌خوام برم هر سی سی ۴تومن هست ببینم ارزششو داره برم🤔🙄

الهم صلی علی محمد وال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین منم جای آکنه دارم ودارم کربوکسی تراپی همراه میکرونیدل انجام میدم  نتیجه نشبتا خوبی داشته دکترم گفته یا پانچ یا لیفت با نخ یا یه روش دیگه که یادم نمیتد گمونم همین تزریق ژل.حالا موندم چکار کنم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
سلام خوبین منم جای آکنه دارم ودارم کربوکسی تراپی همراه میکرونیدل انجام میدم  نتیجه نشبتا خوبی د ...

عزیزم من اسکار آکنه دارم فرو رفته خیلی کارها کردم خوب نشده شما ژل زدی ؟؟ اگه راهی رفتی بکنم بگو واقعا داغونم ازنظر روحی