2777
2789
عنوان

ژل الانسه(فیلر) برای گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8485 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر راضی نبودین ؟ اصلا فرورفتگی ها بهتر نشد ؟چند ماه ماندگاری داشت براتون ؟ چند سی سی تزریق کر ...

من کلا یه سی سی زدم.  چون پول نداشتم هرسی سی ۸میلیون بود یکسال نشده فعلا ولی دیر جواب میده  چرا یه پر شده 

الهم صلی علی محمد وال محمد
من کلا یه سی سی زدم. چون پول نداشتم هرسی سی ۸میلیون بود یکسال نشده فعلا ولی دیر جواب میده چرا یه پ ...

منظورتون چیه که دیر جواب میده همونجا که تزریق کرد یعنی فرقی احساس نکردین ؟ چند روز قرمزی و تورم داشت ؟ 

دکتر به من گفت هر سی سی ۴ تومن دو سی سی می‌خوام بزنم یک عروسی در پیش دارم میخواستم ببینم چند روز قبلش به نظرتون بزنم خوبه ؟

منظورتون چیه که دیر جواب میده همونجا که تزریق کرد یعنی فرقی احساس نکردین ؟ چند روز قرمزی و تورم داشت ...

الانسه ۴تومن؟؟؟؟

نه تقریبا شش ماه طول کشید ولی یه سال نشده اثرش رفت درحالی که گفته بود ۲سال

الهم صلی علی محمد وال محمد
الانسه ۴تومن؟؟؟؟نه تقریبا شش ماه طول کشید ولی یه سال نشده اثرش رفت درحالی که گفته بود ۲سال

خانومی ژل الانشه تزریق کردی عزیزم میتونم جای جوشاتو ببینم ؟ وقتی ژل زدید دیگه ترمیم نکردید اخه من شنیدم میگن بید ترمیم کرد بیست روز یه ماه بعد بعد چند وقت اثر ژل رفت؟