2777
2789
عنوان

دوستانی که پردنیزولون مصرف کردن

48255 بازدید | 32 پست
حدود دو ماه و نیم پردنیزولون با دوز بالا برای التهاب رودم مصرف کردم عوارض خیلی بدی بذام ایجاد کرد به شدت چاق شدم ورم و قرمزی پوست و ... الان سه چهار ماهه کورتون مصرف نمی کنم ولی عوارضش از بین نرفته با اینکه خیلی سعی می کنم برای لاغری اما همیشه خدا گرسنه هستم و سیری ناپذیر شدم قبلا اصلا اینجوری نبودم ورم و قرمزی پوست و خستگی هم هنوز دارم واقعا خسته شدم نمی دونم چیکار کنم
بابایه منم پردنیزولن مصرف کرد، چاقی نیست یه حور ورم و باده کم کم میره نکران نباش
زنان قبل از مادر شدن ، “پری” و بعد از مادر شدن تبدیل به “فرشته” می شوند من هم الان فرشته شدم، پسرم۲۳ بهمن ۹۴ وقتی هنوز۳۴ هفته بود پا به دنیا گذاشت و منو تبدیل به فرشته کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نثا جون من 33 ساله هستم الان 20 سال هست که پرینیزولون مصرف می کنم, البته 5 میل اما نه چاق هستم و نه ورم کردم , خدا رو شکر عوارضی برای من نداشته, برای شما هم کم کم از بین می ره خیالتون راحت باشه
راستش این دارو برای خیلی از بیماریها مخصوصا بیماری های خود ایمنی(اتوایمن) و التهابهای شدید استفاده میشه. دروز کمش رو حتی قبل از ای وی اف به مادر میدن که بدن سیستم ایمنیش غیرفعال بشه و جنین رو که یک موجود خارجی هست پس نزنه(اخه بارداری با ای وی اف بدن ممکن جنین منتقل شده به رحم رو که به عنوان یک جسم خارجی میشناسه پس بزنه) اگه این دارو رو میخورید(مخصوصا از 15 میل به بالا) باید به غذاتون اصلا نمک نزنید اخه سدیم توی بدن میمونه و دفع نمیشه و باعث پف کردن بدن میشه (همون اتفاقی که توی بارداری واسه ی خانوماه میفته و میگن نباید نمک بخورن اخه توی بارداری هم غدد فوق کلیوی غیر فعال میشن عین زمانی که کورتون میخورید و سدیم از بدن دفع نمیشه) پس صرفا نمک نخورید بعد هم برای جلوگیری از چاق شدن هویج- کاهو- خیار و... میوه های کم کالری دم دستتون باشه . زمانی که کورتون میخورید دوست دارید دهنتون بجمبه که این میوه ها کم کالری براتون خوبه... فکرم نکنید همه ی چاقیتون پفه ...نه!!! مال زیاد خوردنه!!! فقط صورتتون پفش بعد قطع دارو میخابه اما بقیه جاها نه.....
خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
من که چند روز بعد از شروع مصرف کورتون غیر از عوارض دیگه سیری ناپذیر شدم و پرخوری عصبی گرفتم

ببخشید مشکل رودتون چیه 

منم مصرف کردم ولی مشکلی نداشت که 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏