2777
2789

داخل تاپیک صرفه جویی یکی از کاربرها از فقر و نداری و زجری که دارند توی این شرایط می کشند گفته بود.وقتی رفتم توی حساب کاربریش که بهش پیام بدم دیدم تعلیق شده

شاید از این طریق دو نفر می تونستن دستگیری کنند از ایشون

اوووف بر شما 

آه مظلوم یه روزی دامن ظالم رو می گیره 

شاید خودش حذف کرده اکانتش

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ماهم یه چیزی بگیم کاربریمون میپره

همچین سایت دره پیتیه اینجا

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

یواش 

یک)اینجا محل ترویج این کار نیست 

دو) نی نی یار ببینن کسی درخواست پول میکنه قطع میکنن

سه) از کجا میدونید خودشون درخواست قطع کاربری ندادن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ای بابا ما باید الان رو چاه نفت ب فکر  نخبه هامون باشیم ن روش های صرفه جویی قلبم درد میکنه میگف یکی بچه ام ارزوشن غذا قورمه سبزی باشه ... یکی میگف خوزده مرغ با سویا یا چربی گوسفتدی چرخ میکنه برکت بیاد برنج نیم دونه میخورن

هعی

اولا اگه فقیر بود که این شرایط به نفع ا نه چون به همون اندازه که قیمت بالا رفت یارانا گرفته و به نفعش شده اون ماییم که این شرایط به ضرر مونه وبا اعتراض الکی داری م نون اونا رم آجر میکنیم چون قبلا م گرون بود اما یارانه شون کم بود 

بعدشم اوف بر کی میفرستی😂😂😂نی نی یار ترکونده برم بگم بیاد تو رم بترکونه

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
ظاهرا ممنوع هست ولی قدیما ممنوع نبود منم تازه فهمیدم

چون چندین بار با کاربری های مختلف اومدن مردمو گول زدن .کاربرا پول ریختن براشون بعد نی نی یارا فهمیدن کلاه برداری بوده کلا

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️