2777
2789
عنوان

تعلیق کاربری که از نداریش گفته بود؟..شرم نمی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 57 پست
نی نی یار جان ببخش من رو عزیزم راستش یک حال خیلی بدی شدم با خوندن پست های این کاربر و به هر حال ایش ...

خوشحالم مثل خیلی ها مقاومت نکردین من به خیلی ها گفتم بازم خودشون رفتن پول دادن بعد متوجه شدن طرف مرد هست

قربونت برم  

درسته خیلی ها هستن نیازمندن به نون شب محتاج ولی کسی که میاد نی نی سایت دغدغه اش نون شب نیست پول راحت گرفتنه خیلیهاشون میتونن برن کار کنن نمیرن به خیلی ها که فهمیدیم نیازمندن پیشنهاد کار دادیم هیچ کدوم قبول نکردن چون سخت بود ساعتش با این که کارش تو خونه بوده باید تو خونه انجام میدادن بهانه میارن بچه ام کوچیکه نمیتونم برم سر کار تو خونه هم بهشون کار پیشنهاد میدیم قبول نمیکنن نباید تنبل بار بیاریم مردم رو بهشون پول راحت بدیم عادت کنن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا رپ از هیدن معرفی میکنی  جدیدا رو میدونم ها از جدیدا نگو

البوم بزرگ .قدیمیه اصن یه پدیدس عالیه

البوم زاخار نامه هم قدیمیع واقعا عالیه.مخصوصا ترک سیگار صورتی

اهنگ تابستون کوتاهه ک اصن معروف ترین اهنگ رپ فارسه

البوم تونل هم قشنگه 

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
البوم بزرگ .قدیمیه اصن یه پدیدس عالیه البوم زاخار نامه هم قدیمیع واقعا عالیه.مخصوصا ترک سیگار صورتی ...

ممنون 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

باور کنین یکی به ما مدرک داد ادرس داد خود مدیرسایت براش تاپیک زد پول جمع کردیم اخری کاربرا متوجه شدن ...

نینی یار عزیز تاپیک  کسی دیدین که کارمای کارشو پس بده منو حذف میکنی ؟

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️