2777
2789
عنوان

بنظرتون حرفم درسته یا نه🥲

153 بازدید | 11 پست

من و چند تا از دوستام داشتیم حرف میزدیم یکیشون از یکی دیه پرسید رفتی دندونتو درس کردی گفت اره همون دیروز رفتم بعد گفت دکتر داشت با بیمار قبل از من صحبت میکرد و میگفت من برام مهم نیست دلار شده ۱۳۰ تومن من خونه دارم سانتافمو دارم اون یکی ماشینمو دارم درامدمم خوبه بعد من گفتم چقد از این ادما بدم میاد ی نفر تو این اوضاع درامدش خوبه و میتونه زندگیشو بگذرونه اما ۲۰ میلیون ادم شاید نتونن

همشون پریدن ب من ک ن اون ادم تلاش کرد فلان کرد من گفتم همه ادما تو زندگی تلاش میکنن یکی ب ی جایی میرسه یکی نمیرسه قرار نیست اونکه نرسید ب پزشکی و خزانه داری دیگه بره بمیره و زیر بار این قیمت دلار شکسته بشه گفتن خو اونم تلاششو بیشتر میکرد میرسید بهش و وای اره اون چقد درس خوند پس حقشه و فلان چقد از ادمای خود خواه بدم میاد واقعا قیمت طلا و دلار ک میره بالا این ادمای خودخواه خوشحال میشن اون ی قرونی ک دارن گرونتر شده اما فکر نمیکنن صد چیز دیگه هم گرون میشه فکر نمیکنن مردم دارن میمیرن تو این گرونی و بی پولی خاک بر سر این ادمای خودخواه

شعر میگن

همه پشتوانه و خونه خوبی نداشتن که با درس به جایی برسن

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعر میگنهمه پشتوانه و خونه خوبی نداشتن که با درس به جایی برسن

خاک بر سر ادمای خود خواه واقعا

اصن کرکم ریخت ک اون جوری پریدن ب من وای اون تلاش کرد ادمای فقیر هم برن تلاش کنن برسن ب پول 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وا یعنی میگی اونی ک تلاس کرده حقش نیس؟؟؟خب چیکار کنه دلار شده ۱۳۰ تومن مایی ک ب جایی نرسیدیم مگ چیکا ...

من نمیگم اونی ک پولدارخ اونی ک پزشکه حقش نیست خرج کنه حقش نیست زندگی کنه اما میگم با حرف دوستامم مخالفم با حرف اون اقا مخالفم ک گفت برای من اصلا مهم نیست دلار گرون شد چون من پزشکم چون من پولدارم این ادم فقط خودشو در نظر گرفت ۲۰ میلیون اصن ۱ میلیون فقیر دیگه رو در نظر نگرفت

من از این ادمای نیسم بیام بگم این دکتر بره درامدشو بده ب اونا و نمیگمم ادما از خوشیاشوک نگن شاید بقیه حسودیشون شد

اما میگم ادما نباید خود خواه باشن

همین دلار اگه گرون شد درسته قیمت ماشین این دکتر بیشتر شد اما مواد غذایی ک همین دکتر میخره بخوره هم گرون شد و بعضی اقلام اصن نیستن دیگه ک بخوایم گرونشون رو هم بخریم

خاک بر سر ادمای خود خواه واقعااصن کرکم ریخت ک اون جوری پریدن ب من وای اون تلاش کرد ادمای فقیر هم برن ...

احمقن وگرنه میفهمیدن توان خرید خودشون میاد پایین با گرونی ولی ایرانی اگر میفهمید الان وضعش این نبود

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

شما به نوعی حق دارین و اونا هم به نوعی

در کل کار چیپی هست به رخ کشیدن دارایی

بله اونا خودخواه هستن

اما در نهایت تلاش کردن و خب به جایی رسیدن

اما نباید قشر ضعیف جامعه رو تحقیر کنن

یا بگن خدا رو شکر دلار بالا رفت و......... این مدل حرفا

تا جایی که میتونن کمکی هم بکنن

مثلا ویزیت رایگان یا خدمات درمانی رایگان و.....

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دلیل اینکه اینجور آدما می تونن ولی مهاجرت نمی کنند همینه اینجا کسی هستم واسه خودشون به اکثریت مردم فخر می فروشند با یه خونه و ماشین و موبایل که بقیه جاها اکثر مردم عادی دارن اونجا نمیشه با این حداقل ها پر داد

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

من کاری به تلاش و اینا ندارم ولی حالا الان پزشکه براش مهم باشه که چی بشه ، چکار میتونه بکنه؟

یا تویی که برات مهمه جز نفرت چکار تونسی بکنی؟

یکی خونه داره ماشین داره ی درامد و سرمایه داره خب طبیعیه که غمی براش نیست. حالا نباید بشینه غم دیگرانو چون خودش وضعش اوکیه بخوره

ارزو های بزرگ ، 

من نمیگم اونی ک پولدارخ اونی ک پزشکه حقش نیست خرج کنه حقش نیست زندگی کنه اما میگم با حرف دوستامم مخا ...

خب توقع داری اونی ک پولداره چیکار کنه

اصلا ی سوال مایی ک پولدار نیستیم دلار ۱۳۰ تومنه چیکار میکنیم مگ همه داریم میگذرونیم اونی ک پول داره راحت میگذرونه اونی ک نداره سخت

من کاری به تلاش و اینا ندارم ولی حالا الان پزشکه براش مهم باشه که چی بشه ، چکار میتونه بکنه؟یا تویی ...

من کاری نمیتونم کنم اونم کاری نمیتونه کنه اما شعورم اجازه میده فخر نفروشم شعورم اجازه میده هم درد مردمم باشه همین هم دردی کافیه

کی گفته فقط اونایی که درست خوندن تلاش کردن

چند نفر میشناسم چقدر تو زندگی بدشانسی آوردن که اینطوری شده بعضی وقتا خدا نمیخواد و روزیت کمه یکی دیگه هم با چند بار تلاش بار خودشو می بنده تو زندگیم یک چیزایی دیدم که واقعا چرا یک نفر به هر کاری میزنه درست نمیشه و ضرر میکنه خب اونم داره تلاش میکنه صد خودشو میزاره ولی بازم نمیشه