2777
2789
عنوان

تعلیق کاربری که از نداریش گفته بود؟..شرم نمی کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 57 پست
سلام این کاربرا دو ساله خرجشون رو از بچه ها در میارن دو ساله چند نفر هستن هر چی قطع میکنیم دوباره می ...

سلام نی نی یار عزیزم راهی هست من اسم کاربریم تغییر بدم بچه هام فهمیدن خیلی معذبم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به گفته دوستان کلاهبرداریرهم که باشه مگه چقدر میخواستن کمکه اون خانم کنن...اگه راس میگن برن کل ...

لطفا طرفداری نکنین همین مگه چقدر ها جمع شده طرف داشته پول مهاجرتشو از کاربرا میگرفته به بهانه فقر از قدیمی ها بپرسین

بعد هم جلوی اینا رو نگیریم پس فردا از هر ده تاپیک و ده پست هشتاش اینه به من کمک کنین خودتون اعصابتون خرد میشه اعتراضم کنین دیگه زیاد بشن نمیشه کاری کرد من دست تنها نمیتونم اون همه تاپیک و کاربر رو ببندم اینجا پر مخاطبه خیلی ها هم خاموش میخونن تا ببینن تو سایت پول میدن نیازمند و غیرنیازمند میان عضو میشن خود شما اولین نفرین اعتراض میکنین چرا اینا رو کاری نمیکنیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

میخوام تاپیکم بزنم برای این اعتماد نکنین یکی با دو تا کاربری همزمان تو سایت فعال بود https://w ...

والا چی بگیم

شایدم ما ساده ایم و همه را مثله خودمون بی ریا میدوتیم

ناراحت کننده بود واقعا

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

[QUOTE=237492603]لطفا طرفداری نکنین همین مگه چقدر ها جمع شده طرف داشته پول مهاجرتشو از کاربرا میگرفته به بهانخ فقر از 

‌واقعا؟؟؟؟نمیدونستم ...اگه اینجوری باشه نامردیه با روح وروانه ما بازی میکنن بخدا من تا چندروز ازفکرشون بیرون نمیرم وغصه میخورم...عجب...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

الان ماهم یه چیزی بگیم کاربریمون میپره همچین سایت دره پیتیه اینجا

چندتا رپ از هیدن معرفی میکنی 

جدیدا رو میدونم ها از جدیدا نگو

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

لطفا طرفداری نکنین همین مگه چقدر ها جمع شده طرف داشته پول مهاجرتشو از کاربرا میگرفته به بهانخ فقر از ...

نی نی یار میشه از فرصت استفاده کنم بخوام تاپیکایه قبلیه منا حدف کنین؟ممنون میشم

[QUOTE=237492603]لطفا طرفداری نکنین همین مگه چقدر ها جمع شده طرف داشته پول مهاجرتشو از کاربرا میگرفت ...

باور کنین یکی به ما مدرک داد ادرس داد خود مدیرسایت براش تاپیک زد پول جمع کردیم اخری کاربرا متوجه شدن مدرک جعلی هست ادرس خونه کس دیگه بوده حتی با دکتر تبانی کرده بود که پول جمع کنه هر کس اینجا بهش کمک کردن یا مرد در امده یا بچه ی کم سن میخواسته گوشی بخره یا کاربر راحت طلب دنبال پول راحت اصلا ناراحت نشین  کسی نیازمند باشه وقت نداره بیاد سایت همین قطع میکنیم میرن با کاربری جدید میان

لطفا طرفداری نکنین همین مگه چقدر ها جمع شده طرف داشته پول مهاجرتشو از کاربرا میگرفته به بهانخ فقر از ...

خوب میکنین همینجایه نفرمیخاست سرم کلاه بزاره بخدااصلا رحم ومروت ندارن میخاست پول پیش منه مستاجرو بالابکشه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
خوب میکنین همینجایه نفرمیخاست سرم کلاه بزاره بخدااصلا رحم ومروت ندارن میخاست پول پیش منه مستاجرو بال ...

اصلا اعتماد نکنین اصلاااااا کسی میاد سایت نیازمند نیست 

نیازمند نمیره پول از کسی بگیره خودش هر طوری شده کار میکنه مدام از نداری نمیگه تا یکی بهش بگه بهت پول میدم قبول نمیکنه گوشی هوشمند خوب و نت خوب نداره وقت نداره بیاد مدام سایت بگه نداریم

ما بیشتر به خاطر کاربرای ساده ای که گول میخورن زود تعلیق میکنیم کسانی که بگن نداریم حالا یه بار بگه میگیم درددل دو بار بگه میگیم مشکل داره سه بار بگه میگیم دنبال راهه نه دیگه همش بگه همه ی تاپیکهاش و پستهاش فقط این باشه نداریم نداریم

سایت نبایدبشه محیط کلاهبرداری...هممون کافیه از توی خانواده هامون شروع کنیم.اگر دستشونو بگیریم نیازمن ...

افرین دقیقا همین باید باشه

باور کنین همین جا جلوی اینا رو نگیریم و کاربرا مخالفت نکنن پس فردا سایت پر میشه از این افراد بیشتر تاپیکها اینه به من کمک کنین نون نداریم به من کمک کنین لباس نداریم به من کمک کنین کتاب ندارم به من کمک کنین بچه ام شیر نداره تمام این میشه تو هر تاپیکی هم چند نفر همینو میگن اگر زیاد بشن

سلام نی نی یار عزیزم راهی هست من اسم کاربریم تغییر بدم بچه هام فهمیدن خیلی معذبم

سلام هیچ راهی نداره تغییر اسم نداریم مگه این که امروز عضو شده باشین تا فردا و وقتی پستهاتون زیر 20 هست میشه تغییر داد

باور کنین یکی به ما مدرک داد ادرس داد خود مدیرسایت براش تاپیک زد پول جمع کردیم اخری کاربرا متوجه شدن ...

نی نی یار جان ببخش من رو عزیزم

راستش یک حال خیلی بدی شدم با خوندن پست های این کاربر و به هر حال ایشون اگر هم که راست نگن ولی آدمهایی با این شرایط این روزها بی شمارند

به هر روی،من هیچ وقت فضای مجازی رو جدی نگرفتم مخصوصا این جا رو و تعداد پست هام هم موید همین موضوع هست ولی قلبم به معنای واقعی امروز شکست و خون شد

باز هم عذرخواهی می کنم که یک تنه به قاضی رفتم🌹