2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم خود و مادرت را بگو

شما بلدین؟

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  

الکیه سرکتاب

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
خودم فاطمه  مادرم هاشمیه

حکما گفته اند که هر زنی به طالع سرطان باشد، میانه بالا و سفید چهره و ابرو کشیده و خوش رفتار و بر اعضا خال و نشانی داشته باشد که آن نشانه اقبال و دولت و حرمت اوست و ستاره او با ستاره آسیه خاتون یکی باشد و هر چند بزرگتر شود کارش بالا گیرد و شوهر بسیار بر وی مهربانست به واسطه حسن عمل که دارد، اما گاه گاه زود خشم گیرد و زود فرو نشیند و در کارهای خود بسیار بینا باشد و با همسایه ها بسیار مهربان باشد اما قدر او را ندانند چرا که بدگو و دشمن بسیار دارد.

راز دل خود را به کسی نگوید، تهمتی به وی زده اند نعوذ بالله که راست باشد ولی از راه دشمنی بوده است و هر نفصانی که از مال و اولاد ببیند از چشم بد مردم است، چرا که حساب او را بسیار میکنند که چنین است و چنان است.

دروغگو را دشمن دارد چرا که خودش بسیار زن صالحه و صادق القولی است و حرام او را نسازد ، زنهار که پرهیز کند از حرام تا همیشه آسوده و راحت باشد و باهر کس نیکی کند بدی بیند و قرض دادن او را نسازد . فرزندان او هرگاه بیماری و علتی ببینند باد اجنه و پری بر آنها زده و اثر کرده ، باید حرز چهارده معصوم را با خود دارد تا از بلاها ایمن گردد . ماه ذی حجه برای او خوش یُمن است.

لباس سبز و آبی برای یُمن دارد (یعنی این رنگهای لباس برای او شانس می آورد). ماه نو را بر روی سوره یاسین نگاه کند (اول ماه قمری که هلال ماه را دید بعد به روی سوره یاسین نگاه کند تا از بلیات آن ماه محفوظ ماند) رنجوری او بیشتر از درد دل و کمر باشد، معالجه کند تا راحت شود.

یک شخص بلند قامت و سیاه چشم در میان او و شوهر او خرابی میکند (اگر هنوز شوهر نکرده در آینده چنین کسی خواهد آمد) که عداوت میان آنها بیاندازد، از او باید حذر کند تا در بلا نیافتد. در نماز کاهلی نکند و همچنین در مسائل دینی ، تا در امان خدا باشد.

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
حکما گفته اند که هر زنی به طالع سرطان باشد، میانه بالا و سفید چهره و ابرو کشیده و خوش رفتار و بر اعض ...

ممنونم عزیزم .. اینو قبلا خونده بودم هیچجاش برام صدق نمیکرد. بازم مرسی ک زحمت کشیدی.