2777
2789

تو دوره نامزدیم...

وقتی خواهر شوهرمو(راستی متاهله)میبینم خوبه باهام که اونم فکر میکنم جلو نامزدم اینجوری میکنه 

و درکل انگار دلش میخواد ما از هم جدا بشیم یا بحث و دعوا داشته باشیم

یکی دوبار زن داییم و دختر عموم هم گفتن که فلانی(خواهرشوهرم)به من حسادت میکنه 

تیشرت میخرم برا نامزدم میادبرمیداره میبره میگه میارم دیگه نمیاره و وقتی من میرم خونشون جلو من میپوشه تیشرته رو

تقریبا دو سه ماه قبل بهش ی پیام دادم(پیامک ساده) یادم نیست دقیق ولی میدونم احوالشو پرسیدم و اصلا جوابمو نداد که نداد درصورتی که انلاین میشد 

به نامزدم که گفتم گفت گوشیشو عوض کرده لابد پیامت نیومده یا ندیده خودم میگم نامزدم اینو گفت که بین من و خواهرش خراب نشه

دیشب ساعت ۱۰ و خورده اینا هم بهش پیام دادم بچش مریض بود خواستم حالشو بپرسم جوابمو نداد (بازم پیامک از این عادی ها دادم)درحالی که ساعت ۱ شب انلاین بوده

امروز صبح هم انلاین شده

چیکار کنم؟

کاربری واگذار شده بمن:)نیلو ام🎀💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جواب ندادنش به کنار از خودش بپرس 

اما اینکه لباس ها رو میبره و نمیاره نکنه روش دعا جادو و جنبل کنه؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بیکاری ؟بهش پیام نده توام مثل خودش باش

چی بگم

من گفتم لابد من اشتباه میکنم 

اخه اصلا دشمنی که ندارم باهاش

کاری هم ندارم باهاش 

به نظرت به نامزدم بگم

عصبی شدم اخه

درکت می‌کنم اهمیت نده 

دیگه پیام نده 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ولش کن دیگه خب دوس نداره یا ب هر دلیلی نمیخواد باهات در ارتباط باش یاد بگیری با هر کی مثل خودش باش

اینو میدونم

ولی اخه دلم نمیخواست رابطه بدی داشته باشم باهشا

حالا جواب ندادنش به کنار از خودش بپرس اما اینکه لباس ها رو میبره و نمیاره نکنه روش دعا جادو و جنبل ک ...

نه فکر نمیکنم 

لباسارو میپوشه که مثلا من حرص بخورم یا بیام به نامزدم بگم دعوا بشه 

مثلا از عمد با لباسی که من خریدم برا نامزدم استوری میزاره

اینو میدونمولی اخه دلم نمیخواست رابطه بدی داشته باشم باهشا

خب اون دلش نمیخواد دیگه زوری ک نیست

خانوادش شوهر منم بهم محل نمیدادن اول خیلی تلاش کردم رابطه امو خوب کنم ولی  منم مثل خودشون شدم الان اونا هی نیان سمتم من دوری میکن

یا دیگه بههش پیام نده یا دفعه بعد که دیدیش مستقیم برو بپرس چرا جواب پیامامو نمیدی

اصلا نمیپرسم اینم گفتم زشته من میدونستم بچش مریضه ولی حالشو نپرثم

خب اون دلش نمیخواد دیگه زوری ک نیستخانوادش شوهر منم بهم محل نمیدادن اول خیلی تلاش کردم رابطه امو خوب ...

منم اهمیت نمیدم دیگه بهش

ببین مثلا از عمد لباسی که من خریدم برا نامزدم رو میپوشه که من حرص بخورم

یا با لباسه استوری میزاره