2777
2789
عنوان

یه سوال

99 بازدید | 12 پست

در خواست دادن تو نی نی سایت معنی بدی مگه داره؟

مگه هرکس تو اینستا در خواست میده میخواد باهات اوکی بشه

آخه زیر نظری یه نفر رو گرفته بود به فحش چرا به من درخواست دادی

مربی رزمی و ماساژور 💆با مدرک معتبر جلسه اول رایگان  تهران کرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا محیط خانومانه اس،درخواست بدی یعنی دنبال چیز بدی هستیی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

معنی بد نه ولی خو اینقدر تو خصوصی مرد دراومد حرف های زدن که کله آدم آتیش میگیره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

درخواست دوست دادن ازطرف یه آقابه یه خانم توی این سایت خیییلی بده 

ایناجانی نی سایته وسایتیه که مختص به خانماوبارداریه .اکثرخانم هاهم متاهلن 

چرایه آقابایدبه یه خانم اونم اینجادرخواست دوستی بده؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اینجا بیشتریا خانوم متاهلن درخواست چی میدیاه مردای بیکارو فقطبا سی سال سن دغدغش چی هست

سوال کردم خانوم محترم دغدغه خاصی ندارم و به کسی هم بی احترامی و در خواست نکردم

درخواست دوست دادن ازطرف یه آقابه یه خانم توی این سایت خیییلی بده ایناجانی نی سایته وسایتیه که مختص ب ...

ممنون مرسی درسته 

معنی بد نه ولی خو اینقدر تو خصوصی مرد دراومد حرف های زدن که کله آدم آتیش میگیره

ممنون از درک و شعور شما