2777
2789
عنوان

عزیزانی که به قرص جلوگیری واردین....

173 بازدید | 13 پست

من لکه بینی طولانی دارم،آزمایش و سونو انجام دادم دکتر برای قطع لکه بینی بهم سیپروترون کامپاند(دیان) داده

الان ۵ تا خوردم ولی هنوز لکه بینی دارم

کی قطع میشه؟؟؟؟

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
ادامه بده‌.امپول نداده؟من۲ماه خونریزی شدم.حالم بد شد.بهم سرم و امپول و قرص جلو...داد

نه فقط قرص

به نظرت دو هفته بشه قطع میشه؟؟؟؟؟

کلافه شدم

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.فقط استرس نداشته باش.چیزای سنگین بلند نکن.اگ بچه داری بغل نگیر.

دیشب بعد یه ماه و خورده ای رابطه داشتم،خونریزی کردم

اصلا دلم میخواد بمییییرم😔

از پد خسته شدممممم

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
دیشب بعد یه ماه و خورده ای رابطه داشتم،خونریزی کردم اصلا دلم میخواد بمییییرم😔 از پد خسته شدممممم

کلا خود قرص جلوگیری هم ممکنه لکه بینی بده تو بعضی افراد از عوارضشه غیرطبیعی نیست

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

سلام یگانه خوبی دکترت اسمش چیه منم لکع بینی دارم بهم دوفاستون داده..خستههههه شدممممم از لکع بینییییییی 

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
دیشب بعد یه ماه و خورده ای رابطه داشتم،خونریزی کردم اصلا دلم میخواد بمییییرم😔 از پد خسته شدممممم

سلام یگانه خوبی دکترت اسمش چیه؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
سلام یگانه خوبی دکترت اسمش چیه منم لکع بینی دارم بهم دوفاستون داده..خستههههه شدممممم از لکع بینییییی ...

سلام

من افسانه اختیاری دارم

اما هنوز لک میبینم

فک کنم خود قرص جلوگیری هم باعث لکه بینی بشه

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
سلام من افسانه اختیاری دارم اما هنوز لک میبینم فک کنم خود قرص جلوگیری هم باعث لکه بینی بشه

اره مال خود قرص جلوگیریم هس ولی بخور ادامه بده خوب میشی اگع نشدی برو پیش دکتر سعیده اسدی سمت تهرانپارسم هست نرسیده به فلکه سوم