2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121112 بازدید | 1251 پست

نمیخوام ناراحتت کنم ،اما اون روزها رو یادت بیار و همین که داریش خدا رو شکر کن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

عزیزم حالا مثلا  الیکا عبدالرزاقی هم اینطور راه میره مگه چیشده 

موفقه . شاده . همسر خوبی هم نصیبش شده .

خدا برای دخترت یک زندگی ای بسازه که این موضوع برای همتون بره توی حاشیه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای این‌که دخترت قوی و سالم بزرگ بشه اول خودت باید حالت خوب باشه، تو داری زحمت میکشی برای دخت ...

اخه مشکل زیاده  الان بد شانسی هزینه کاردرمانیم کلی بردن بالا هفته ای دو‌جلسه میبرمش قبلش سه جلسه میبردم 

من نمیدونم این لنگیدن اخرش خپب میشه یا قراره بمونه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

والله امشب که رفتیم یه جایی بچه ها ی همسنش بودن انگار الان متوجه تفاوتش شدم  به خلطر کرونا همش ...

دکتر میگه قابل درمانه یا نه

ریپ نزن                                             
اره عزیزم نگم بهتره 

عزیز دلم درکت میکنم و میدونم که تو شرایط خیلی سختی هستی 

ولی فدات بشم تو که مقصر نیستی 

تو یه مادر خیلی خوبی 

این اتفاق هم تقصیر تو نبوده 

انشالله که خوب میشه ولی ته تهش به این فکر کن که کنارت داره نفس میکشه، شاید پاش مشکل داشته باشه ولی قلب قشنگش هنوز میزنه 

بهش اعتماد به نفس بده 

مستقل و توانا بار بیارش 

امیدوارم مشکلش کامل حل بشه

اینقدر داغون نبودم امشب فهمیدم تازه چی به چیه  اینقذر لنگ زد تا دنبال بچه ها بره

درک میکنم ناراحتیتا منم خودم یه دخترکم شنوادارم بعضی وقتاخیلی ناراحت میشم که کم میفهمه بعضی حرفارانمیفهمه ولی خداراشکرمیکنم که زنده اس ومیتونم ببینمش به همین راضیم اگه دورازجونش طوریش بشه دق میکنم شماهم خداراشکرکن که زنده بودوکنارته درست سالم بودولی انشالله کم کم سرپامیشه

یادته ک تازه تصادف کرده بود دخترت میگفتی دوباره بهتر بشه الان دخترت خداروشکر خیلی بهتره راه میره اینک میگذره خوب میشه صبور باش .خدابزرگه همش میگذره تو اون روزای سختو گذروندی اینا هم میگذره

عزیزم حالا مثلا  الیکا عبدالرزاقی هم اینطور راه میره مگه چیشده  موفقه . شاده . همسر خوبی ...

من این بچرو‌به سختی بدست اوردم ۹ سال تو کلینبکهای نازایی بودم 

بعدم نه ماه فثط دستشوییو دکتر رفتم 

رو تخت خوابیده بودم 

واقعا حق من نبود 

اخه مشکل زیاده  الان بد شانسی هزینه کاردرمانیم کلی بردن بالا هفته ای دو‌جلسه میبرمش قبلش سه جلس ...

الان نظر متخصص چیه عزیزم؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
حالا خدادوشکر یه قدم راه رو میره. من بچم اصلا راه نمیره.نمیشینه عین تیکه گوشته بچه های هم سن و سال ...

منم کاردرمانی میرم بیشتر داغون میشم یا دکتر مغزو اعصاب