الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برای اینکه دخترت قوی و سالم بزرگ بشه اول خودت باید حالت خوب باشه، تو داری زحمت میکشی برای دخترت، اون تصادف ممکن بود هر زمانی خدایی نکرده اتفاق بیفته، نه فقط برای تو بلکه هر کس دیگهای. حالا به هر دلیلی اون زمان برای دختر گلت اتفاق افتاد. حتی اگر مشکلش مادرزادی هم بود باز هم تو مقصر نبودی عزیزم. تو زحمت بیشتری هم میکشی حتی، مگه مادر خوب بودن فقط به اینه که یه خراش رو دست بچه نیفته؟ زمانی مادر خوبیه آدم که روح و روان بچهش سالم باشه و یه انسان قوی و شاد باشه در آینده، حالا با هر مشکل جسمی یا مالی و... که ممکنه براش پیش بیاد یا پیش اومده باشه. لطفا اول از همه به خودت برس و کمک بگیر که این احساس گناه و سرزنشت رو از بین ببری عزیزم، مهمتر از همه اینه که تو کاملا ذهنت باز باشه تا بتونی به دخترت کمک کنی و به بهترین شکل بزرگش کنی. میدونم برای ما که از بیرون میبینیم گفتنش به یه مادر راحته و عمل کردنش برای تو خیلی سخت، اما در هر صورت کاریه که باید انجام بدی.❤️
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
خب تو تصادف پاش شکست ؟ بعد سه سال خوب نشده ؟دکترا چی میگن ؟ حتمن راهی هس نا امید نباش بخدا توکل کن ...
تصادف خیلی خیلی بدی داشتن گلم دور از جون احتمال زنده موندن کم بود حتی سر اسیب دیده بود تاپیکشون روزها پربازدید بود چقدر ختم چقدر صلوات نذر دعا خدا دخترشونو برگردوند
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
آره یادمه و مطمینم هر سال دخترش بهترم میشه چون توی رشد هست
مطمئنا همینطوره
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
اینقدر داغون نبودم امشب فهمیدم تازه چی به چیه اینقذر لنگ زد تا دنبال بچه ها بره
امید همیشه هست امیدوار باش خودتو نباز همین روزها و ساعت ها و ثانیه ها دیگه هیچوقت برنمیگرده هرچه قدر غصه بخوری. پس سعی کن چیزی که نمیتونی تغییر بدی رو باهاش کنار بیا و به بهترین شکل ممکن زندگی کن لازم نیست با خودت بجنگی
من شمارو یادمه یه ادم قوی و صبور الان حق داری ناراحت باشی ولی چیزیو کهنمیتونی تغییر بدی قبول کن
خانم اعتزاد مادرزادی دوتا دست نداشت الان یه خانم هنرمند و توانمنده تو یکی از مصاحبه هاش میگفت وضعیت الانمو مدیون مادرمم که برام ترحم نکرد و منو قوی بار اورد
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد