2777
2789

از بابام چندماه پیش ۱۷۰۰ملیون پول قرض گرفتیم چون خیلی شرایط مالی مون بد شده بود و واقعا هیییچی هیچی درامد نداشتیم که پس بدیم،این چندوقت رو خانواده همسرم کمک کردن...

دیروز ب مامانم زنگ زدم گفتم بابا خونه س؟به‌گوشیش زنگ زدم در دسترس نبوده کارش دارم،گفت اره خونه س کار ات اینه که میخوای پولشو بهش بدی؟اگه میخوای بدی بریز به حساب من،گفتم نه ی کار دیگه دارم...

امروز بهم زنگ زد دوباره،داشتیم صحبت میکردیم،گفتم چندوقت پول نداشتم امروز شوهرم بهم ۲ تومن پول داده،گفت عع پول دستتون اومده؟پول بابات رو بده،گفتم اره شوهرم رفته سرکار باشه الان از پول خودم میریزم به حساب

و به بابام زنگ زدم گفتم شماره کارت بده،گفت برای چی؟نمیخواد پس بدی میدونم الان دستتون خالیه و هرچقد گفتم قبول نکرد،گفتم اخه مامان گفته پول رو بدید،گفت اونو ولش کن برای خودش میگه

خیلی از مامانم ناراحت شدم،اخه بابام فوق العاده پولداره دوستان...واقعا ۱۷۰۰هیچی نیست برای مامانم،بابام خیلی بهش پول میده،هرچند که حق دارن و پول خودشونه..

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن مامانت رو ...یعنی چی آخهاین که پولی نیست بابات راضی هست شما هم جواب مادرتون رو بدید بگید بابا ...

بابام انگار دعواش کرده بود 

زنگ زد گفت من مظوری نداشتم و...

بازم ب معرفت بابات 

مامان بابا منک اینجور نیستن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بازم ب معرفت بابات مامان بابا منک اینجور نیستن

بابام خیلی خوبه 

مامانم رو حتی خاله و دایی هام دوست ندارن ۱۵سال بیشتره که همه باهاش قطع ارتباطن