2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121065 بازدید | 1251 پست
گفتم ک بردم براش انجام نداد گفت میترسم مغزش تحریک شه تشنج کنهدختر منم ۴۵ روز بستری بود

بله عزیزم دیدم 

برا تشنجش دارو نداد و

دکتر 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله داره دارو میخوره لوبل و فنوباربیتال برای تشنج و رسپریدون و تترابنازین دوزداروهاش خیلی زیادن بخاط ...

کم کم بهتر میشه دحتر منم اوایل اصلل وضعش خوب نبود من وسطای راه کم میوردم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

یعنی نمیشه ببری عمل کنن؟؟من پسرم ضربدریه قراره برم دکتر بعد ببینم چی میشه

پسر منم ضبدریه دکتر دانیال شریفی رضوی ببرش ببین کارش عالیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بله داره دارو میخوره لوبل و فنوباربیتال برای تشنج و رسپریدون و تترابنازین دوزداروهاش خیلی زیادن بخاط ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم پیامتو دیدم 

بچت الان چطوره؟ ان شالله که خبر خوب بدی

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی