2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121065 بازدید | 1251 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ‌درمانی نداره  سه ساله میبرمش کاردرمانی  ممکنه پای چپش همین جور بمونه  چون اسیب ...

خدا همه غیرممکن ها رو برات درست کرده.

تو نگران نباش گلم

بجاش عکسشو بذار دلم واشه تروخدا

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مادری حست کاملا به جا و درسته ما همه درکت میکنیم. ولی تو نزدیکترین هستی به بچت هیچکس نمیتونه احساس ت ...

اینقدر داغون نبودم امشب فهمیدم تازه چی به چیه 

اینقذر لنگ زد تا دنبال بچه ها بره 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

علتش همون تصادف ۳ سال پیشه  من احمق میخواستم ببرمش پارک‌کاش نبرده بودمش

عزیزم خوب میشه صبورباش ازش مراقبت کن تاخوب میشه.

ضمنا ناشکری نکن بچه محل ما توی تصادف که خود خانمه راننده بوده پدرشوهرومادرشوهرش مردن ودختر۱۴ سالش یکساله که توکماست وخودش توخونه نگهش میداره فکرکن خودش دختربیهوششویکساله داره نگه میداره توروخدادعاش کنین دلم براش خیلی میسوزه تازه شوهرشم ۳سال پیش فوت کرده ..ناشکری نکن خوب میشه 

خب تو تصادف پاش شکست ؟ بعد سه سال خوب نشده ؟دکترا چی میگن ؟

حتمن راهی هس نا امید نباش بخدا توکل کن خدا خیلی بزرگه ..روزبه روزم علم در حاله پیشرفته حتما درمانی براش هس

خدایا شکرت🙏
هیچ‌درمانی نداره  سه ساله میبرمش کاردرمانی  ممکنه پای چپش همین جور بمونه  چون اسیب ...

حالتو درک میکنم شاید همونموقع نمیفهمیدم ولی الان که بچه دارم خوب میفهمم چی میکشی ولی همینکه کنارته شکر خدا همینکه روی دو تا پاش راه میره شکر  انشالله پاشم درست میشه توکل به خدا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
گلی داغونم واسه زینبم  دهنمو وا نکن  که اگه بگم میشینی بحال اون گریه میکنی غم خودت یادت ...

منم یه مادر داغونم😭

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خسته شدم امشب داغون شدم دنبال بچه ها میخوست بدو بدو‌کنه نمیتونست هم پای اوناها بره 

عزیزم قوی باش اون دختر اول به یه مادر قوی احتیاج داره که بهش عزت نفس و اعتماد به نفس بده مطمئن باش بهتر و بهتر میشه باید طوری بهش اعتماد به نفس بدی اصلا اخساس کمبود نکنه تو اصلا مقصر نبودی انقدر به خودت عذاب وجدان نده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم خوب میشه صبورباش ازش مراقبت کن تاخوب میشه.  ضمنا ناشکری نکن بچه محل ما توی تصادف که خ ...

من صبورم الانم همه خوابن دارم مبنویسم نمیدونم چکار کنم بتونم ادامه بدم 

یوقتها اینقدر دلم خونه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔